2777
2789

باطن خوب باشه ظاهر هم خوبه هیچوقت نمیشه بد رو خوب جلوه داد مثلا کسیکه میره رستوران آنچنانی و مسافرت و فلان و فلان امکان نداره باطنش بد باشه حتما شوهرش خوبه که میبره دیگه بد باشه نمیبره دیگه چیزی هم نیست تو ظاهر نشون داد مثلا یکی شوهرش خسیس باشه بد باشه چیو بیاد نشون بده که خوب نشون بده؟حسود نیستما ولی به نظر من حق همه خوشبختیه با این حرفا هم خودمون رو قول نزنیم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منطور اینه فک کنم مثلن یارو هر روز رستوران و فلان ولی شاید پثلن شوهر حساب نمیکنه شاید زن حساب میکنه شاید اصن با هم خوب نیستن میگه ظاهرش نبین باطن ببین  

البته اسی منم مثل تو فکر میکنم خوب کسی ک داره داره دگ خوب خرج میکنه ولی خوب شاید منظور اینک اونا خوشبختی و ارامش ندارن 

ی جاهایی هم باید گول بزنیم خودمون رو خخخخخخ

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
منطور اینه فک کنم مثلن یارو هر روز رستوران و فلان ولی شاید پثلن شوهر حساب نمیکنه شاید زن حساب میکنه ...

اگه شوهر بدباشه پول نده از کجا میخواد حساب کنه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

شما میتونین با هرکسی خودتون رو مقایسه کنین و ناراضی باشین از همه چی

ولی یه سری چیزا هستن 

که حسشون یکیه

حس رضایت از یه غذای خوب مثلا

آدم ممکنه تو بهترین رستوران دنیا از غذاش لذت ببره یا تو خونه مادربزرگش کنار حوض کوچیکش 

این احساس رضایت برای همه یه شکله

هر کسی یه جوری حس خوشبختی داره یکی کوچیک یکی بزرگ 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

الان چی رو میخوای ثابت کنی

میخواد بگه وقتی یکی از دور خوش و خوشبخته ...نیاید بگید نه... اون ظاهره زندگیشه بری باطن زندگیش بدبخته

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

منظورشون این نیس ک طرف بده ..میگن اون چیزی ک تو ظاهر نشون میده خیلی خوشبخته نیس

ولی من دیدم 😕

ی همسایه ما داشتیم انقد این زنو شوهر با هم میرفتن میومدن عاشقانه حتی خانواده شوهزشم تعریفشون میکردن ..بعد ۱۰ سال زندگی 😳😳😳دو هفته پیش طلاق گرفتن

هنوز 😂شاخام بیرونه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
تا حد زیادی باهات موافقم ولی یه جاهایی میشه ظاهرسازی کرد

سطحی باشه دیگه