2777
2789
عنوان

نامزد یا دوست

144 بازدید | 16 پست

فرق نامزد یا دوست چیه برای دختر و پسر کجا بفهمم کدومشه دوستن یا نامزد

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

نامزد یکم جدیتره😂

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

سلام من عضو گروه تلگرامی در آمد زایی گروهی از اینستاگرام هستم این تاپیکو بخونید و اگه مایل به همکاری بودین خصوصی پیام بدین تا لینک گروه رو بدم بهتو⁦ن ⁦❤️⁩

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6879797/اگه-حدود-۵هزار-نفر-بیاین-هممون-در-آمد-پیدا-میکنیم

هدف من از تاپیکام خنده و سرگرمی و اوردن لبخند روی لب شماست‌.حتی اگه بتونم یه نفرو بخندونم برام ارزش داره  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نامزد باهم محرمن

خانواده هاهم درجریانن

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  
نامزد یکم جدیتره😂

اینکه اره ..ولی چجوری میشه فهمید نامزدن یا دوست

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

منم تو این موندم

وقتی یکی میگ نامزد ،نشون کردس یا عقد کردن 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

نامزد رسما اومدن خواستگاری . بله برون و مراسم نامزدی گرفتن بدون عقد برای دختر هم نشون اوردن که معمولا سعی میکنن انگشتر داشته باشه و دختر انگتر رو استفاده میکنه . دوستی نه حتی اگه به قصد ازدواجم باشه هنوز رسمی نیست  

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چی؟؟؟!!یعنی فرق دوس پسر و نامزد و نمیدونی؟!

چی؟؟نمیدونی؟؟؟

بابا میخوام ببینم این دونفر رابطشون  چیه  نامزدن دوست ان.چون نمیتونم از خودشون بپرسم

عزیزم وقتی بله برون میگیرن و نشون میکنن میگن نامزد شدن وقتی ام محرم کنن که اسمش محرمیت دیه میگن محرم کردن وقتی ام عقد کنن میگن شوهر عقدیشه ....دوس پسرم که دوس پسره دیه 

اقا چرا هرکی یچی میگه

ماها ب شخصی میگیم نامزد که عقد کردن ،،و نومزد شدن و رسمی شرعی و اشکارا برای همدیگن..

نشون کرده و شیرینی خورده هم ینی بدون عقد .ولی خانوادها درجریانن و قضیشون نیمه جدیه..

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
چی؟؟نمیدونی؟؟؟ بابا میخوام ببینم این دونفر رابطشون  چیه  نامزدن دوست ان.چون نمیتونم از خو ...

نامزد در اصطلاح کسی است که میاد با خونواده دختر حرف میرنه و خونواده ها درجریانن و انگشتر میکنن دست هم ..و کلی خوش میگذره😂

دوست پسر در اصطلاح پسری است که میگه عزیزم بیا فعلا باهم دوست باشیم تا ببینیم اخلاقامون به هم میخوره (داره دروع میگه پدرسگ )و خدختر تیغش میزنه از اون ور اونم سو استفادشو میکنه و حالشو میبره ..و کلی اینور اونور میرن و هیشکیم به جز دوستای خودشون از رابطشون خبر ندارن .

تمام ..خخخ