2777
2789
عنوان

نه دل موندن دارم نه پای رفتن 😭😢

158 بازدید | 8 پست

چقدر بعضی از ادما بی انصافن اخه 😭 چقدر گذشت کردم تو زندگی با شوهرم هیییی زیادی خوب بودن اصلا خوب نیس با همه چیش ساختم همه چی😔 

ای خدا حق من از زندگی این نبود ....

چون ازدواج دومم بود اصلا بدیاشو ندیدم فقط خوبیاشو دیدم که از چشم نیفته الان خیلی دوسش دارم عاشقشم ولی چه فایده ... الان میگه صبر کن بیام بیرون ادم میشم با دوست نمیگردم خوب کار میکنم ببین دیگه چجوری ادم میشم ...

ولی راستو دروغ حرفشو نمیدونم ... نمیدونم اخره زندگیم چی میشه واسه خوب شدن حال دلم دعا کنین ...

من یدفعه همینجا خوندم یه خانمه نوشته بود که اصلا دوس پسر نداشته دوران مجردی و خیلی مومن و پاک بوده با خدا عهد کرده بود که پاک بمونه تا ازدواج خدا هم یه همسر خوب مثل خودش نصیبش کنه که کرده بود و خوشبخت بود خدارو شکر ...

منم گفتم خدایا منم پاک میمونم یه همسر خوب قسمتم کن ... ولی واقعا حق من از زندگی این نبود یه چشمم اشکه یه چشمم خون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی واقعازیادی خوب بودنم خوب نیستا طرف فک میکنه خودش خوبه که باهاش خوبی 

من چون ازدواج دومم بود خیلی کوتاه اومدم خیلی ها لیچی ازش نمیخواستم که خرج اضافی نشه مسافرت میرفتیم هتل نمیرفتم تو چادر میموندم که خرج اضافی نشه فکر میکردم پول جمع کنه ... خواهرش چن روز پیش میگه قبل از من خیلی وقت پیش حدود ۱۰ سال پیش دختر همسایشونو میخواستن بدن به شوهرم کلییی ازش پول کشیدن میرفتن بهترین هتل ها شوهرمن حساب میکرده ....

خیلییییی دلم سوخت هاااااا اصلا اتیش گرفتم 😔 زندگی من حالا معلوم نیس ادمه داشته باشه یا نه ولی اگه داشته باشه منم بلدم خوب خرج بتراشم براش 

فدا کردن خودت برا هر کسی اشتباه محض 

نه راه پیش دارم نه راه پس ... بدتر از همه اینا اینکه هنوز دوسش دارم بعداز همه اینا 😔 ولی کاش ازدواج اولم بود دوست داشتنمو ندید میگرفتم جدا میشدم