2777
2789
عنوان

روابط زناشویی

1007 بازدید | 47 پست

سلام دوستان روز بخیر من ۱۹ سالمه و ۳ساله که ازدواج کردم 

همسر من اوایل بسیار گرم مزاج بودن و هیچ مشکلی نداشتیم اما بعد از گذشت یکی دوسال  به خاطر مشکلاتمون برخی دلخوری ها بوجود اومد باهم بحثمون شد و به عبارتی از هم دلمون شکست ولی با این حال هنوزم ته دلمون همو دوست داشتیم و راضی به جدایی نشدیم  این مشکلات با مرور زمان باعث سردی همسرم شد و رفته رفته تعداد رابطمون کمتر شد اما الان مشکلات تا حدودی حل شدن و من پسرم دوماهه که به دنیا اومده ولی مشکل من همسرمه که به کل میلشو به رابطه از دست داده باهاش حرف زدم گفت دلمو اون موقع بد شکستی هروقت میخوام بهت نزدیک بشم یادم میفتع و مانعم میشه گفتم من چیکار کنم تا خوب شی گفت که دوباره دلمو به دست بیار یه کاری کن تا همه گذشته یادم بره با محبتات 

الان من شدیدا به کمکتون و تجربتون احتیاج دارم ببخشید که طولانی شد اینم بگم من از نظر ظاهری بدنیستم به عبارتی اندامم بعد زایمان اصلا به هم نریخته و اینم مطمعنم که همسرم اهل خیانت و خود ارضایی نیست خیلی ممنونم از لطفتون

خودت برا رابطه پیشقدم شو و مدیریت رابطه رو دست بگیر

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان میگن لباس قرمز بپوش برو قر بده تا دل شوهرتو ببری  

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

جمع شدیم تا پله پله با شکرگذاری و حال خوب به هر چی ک میخوایم برسیم ≣🕊

جایی که من و تو یکــی هستیم ≣🌈

جایی که ما ، خــود اوییـــم ≣♥️

..🌱

https://chat.whatsapp.com/GmogfsT7LKLIV31TL6xUfa

گروه آموزش جذب (معجزه شکر گزاری )

با ما زندگی تو تغییر بده

خیلیا تو این گروه به ارزوهاشون  رسیدن ❤❤

باور کن اتفاقی نیست که اینجا هستی ❤😘

هر کس هر جایی که ایستاده،جایگاهش درسته

ظلمی در کار نیست

باورهایتان را باور کنید

و زندگی خود را خلق کنید

اومدن شما به این‌گروه اتفاقی نیست

بهترینها در انتظار شماست...

معجزه زندگی خودت باش🥰

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

مشاور برو کمکت میکنه 

و در اخرم‌اگه در این مورد درست نشد به یه درمانگر جنسی مراجعه کنین

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

محبت فقط محبت کن کلامی رفتاری هی بهش محبت بی دریغ کن درست میشه

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

دل شکستن خیلییییییی بده خیلی زیااااد

دوس داری محبت کنی اما یاد حرف طرف میوفتی داغ دلت تازه میشه

متاسفانه شوهرت کینه به دل گرفته بدم گرفته

به گفته خودش بهش محبت کن

غذا مورد علاقه

میدونی خیلی زیر میزی طور محبت کن 

فک نکن نقش بازی میکنی

مواظب باش از اونور بوم نیوفتی کلی محبت کنی 

دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد

یکم تو بارداری خانمها..کلا مردها میلشون کم میشه..چون عادت میکنن که کمتر درخواست بدن.. شماهم خیلی اصرار نکن.. بعد۶ ماه یواش یواش رو غلطک میوفتین..

هی نگو من چیکارکنم  تا یادت بره...فضای خونه رو گرم و دلنشین کن..بچه هم که پا بگیره خودبخود دوباره به زندگی گرم قبلتون برمیگردین انشالله❤❤

دوست عزیز تو گروه بالا عضو شو و اونجا بهت کمک میکنیم فقط اونجا خودتو معرفی کن تا بشناسم

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه