سلام دوستان من خیلی به طراحی دکوراسیون و معماری علاقه دارم درصورتیکه رشته تحصیلیم هیچ ربطی بهش نداره و هیچ شناختی نسبت بهش ندارم فقط درحد کلیپ های اموزشی اینستاگرام و مطالب گوگل .. میخواستم ببینم پکیج هایی که وجود داره برای اموزش تری دی مکس برای کسی با ویژگی هایی که من از خودم گفتم خوبه؟ چیزی یاد میگیرم یا وقتی بخرم ممکنه اصلا نفهمم چی میگن توی دی وی دی اموزشی:|
من که یه نرم افزار مثل مارولوس کار میکنم با پک آموزشی خیلی بهتر از حضوری هست و پشتیبانی داره،اگه یک استاد خوب بتونی گیر بیاری وباتلاش خودت مطمئناً یاد خواهی گرفت
منم رشتم متفاوته ولی رفتم کلاس یادش گرفتم خیلی اسونه
تلگرام یه کانال هست همه اموزشای مربوطه رو داره رایگان
داری تلگرام لینکشو بدم؟
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته... فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی... 😉
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته... فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی... 😉
اره میتونید یاد بگیریدمیتونید پکیج های آموزشی تری دی مکس و تهیه کنیدمثلا نرمافزار تری دی مکس برای شبیه سازی مدلهای سه بعدی و طراحی دکوراسیون داخلی و... استفاده میشه که به پیش نیاز خاصی هم نیاز نداره میتونید به راحتی یاد بگیرید حتی شما که میگی رشتتون معماری نبوده میتونی از این پکیجا استفاده کنی اگه پکیج آموزشی میخواید سایت آپادمی تو زمینه عمران، معماری، گرافیک و حتی طراحی لباس پکیجایه خوبی داره