2777
2789
عنوان

خواستگارررر🚶‍♀️

99 بازدید | 4 پست

یه خانومی برا داداشش ازم خواستگاری کرد بعد شرایطشو گف که مصالح فروشی داره مغازه برا خودشه دوتا ماشین داره خونه داره سیگاری نیس اینا و ۳۱ سالشه:/ 

من خودم ۲۰ سالمه دانشجو یکی از رشته های علوم پزشکیم 

حالا این خانومه اصرار داشت که شمارتو بدم داداشم یه هفته ای حرف بزنین ب تفاهم رسیدین بقبه رو در جریان بزاریم تو این مدتم من هیچ دخالتی نمیکنم کسیم خبر دار نمیشه از حرف زدنتون 

منم فعلا ب ازدواج فک نمیکنم ولی موندم تو رودروایسی :/ میدونم خیلی مسخرس ولی ب خود خانومه هم گفتم قصدشو ندارم والا چی بگم ،ولی همچنان اصرار داشت 

سنشم زیاده اخه😶حالا پسره پیام بده چی بگم چیو بهونه کنم ؟ نظرت شما درمورد شرایطش چیه

وقتی فعلا قصد نداری دیگه کش نده رک بگو به خانومه 

و اگرم پاپیچ شد بلاک کن

ضمن اینکه تو هنوز بیست سالته و میتونی موقعیت های خیلی بهتری داشته باشی

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخواستی ردش کنی خیلی راها وجود داشت خودتم دلت میخواست آشنا بشی وگرنه تو این چیزا کسی نمیتونه آدمو مجبور کنه😑😐

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
اگه میخواستی ردش کنی خیلی راها وجود داشت خودتم دلت میخواست آشنا بشی وگرنه تو این چیزا کسی نمیتونه آد ...

به نکته ظریفی اشاره کردی   

از ما هیچ چیز باقی نمیماند،جز خاطراتی که در آن دلیل حال خوب آدمی بودیم...دوستم لطفا سوال در مورد کنکور ازم نپرس ولی سوال پزشکی تا جایی که بتونم حتما جواب میدم