2777
2789
عنوان

عروس هلندی

82 بازدید | 7 پست

سلام کسی اینجا عروس هلندی داره؟ من میخوام بگیرم ولی نمیدونم از کجا باید بگیرم از پرنده خیلی میترسم ولی خب میخوام غلبه کنم😅ولی میترسم از جایی ک میگیرم رام و دستی نباشن گاز بگیرن بیشتر بترسم شما هایی ک دارید اگه رام هستن میشه بگید از کجا گرفتید راضی اید؟

من هشت تا دارم سوالی داشتی بگو😁

برای اینکه گاز نگیرن یا باید به خود فروشنده بگی دستی میخوام یا باید جوجه بگیری که خودت دستیش کنی.. من اولی رو دو ماهه گرفتم نیمه دستی، بعد سه روز کاااملا دستی و رام شد..

برای اینکه بهت عادت کنه مباید ازش بترسی، ترست بهش منتقل میشه

سن بالا نگیر که عمرا نه دستی میشه نه سخنگو.. ۲ تا ۶ ماهه بگیر حتمااا

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
من هشت تا دارم سوالی داشتی بگو😁 برای اینکه گاز نگیرن یا باید به خود فروشنده بگی دستی میخوام یا بای ...

عزیزم از پرنده فروشی بگیرم؟ بگم دستی کوچولو میخوام داره؟ بعد اخه کوچیک بگیرم که نمیفهمم نره یا ماده اون وقت اگ ماده بشه نمیتونه حرف بزنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هشت تا دارم سوالی داشتی بگو😁 برای اینکه گاز نگیرن یا باید به خود فروشنده بگی دستی میخوام یا بای ...

قیمتش چی حدود یک تومن دارم میشه باهاش یدونه کوچوله دستی گرفت؟

عزیزم از پرنده فروشی بگیرم؟ بگم دستی کوچولو میخوام داره؟ بعد اخه کوچیک بگیرم که نمیفهمم نره یا ماده ...

بله. دستی اکثرشون دارن.. همینکه پرهاش کامل دراومده باشه میشه فهمید نره یا ماده.. مثلا ماده ها شاهپرهاشون پر از خال‌های زرد کمرنگ هستش ولی نرها همه ی پرهاشون یکدسته.

پاهای پرنده ی ماده نسبت به پاهای نر فاصله ی بیشتری دارن

تاج عروس هلندی نر یکدسته اما ماده ها پخش هستش

از روی صدا هم میشه تشخیص داد. ماده همیشه تک جیغ میزنه اما نر اواز میخونه. (برای فرق صدا باید به بلوغ برسن یعنی ۴،۵ ماهگی)

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
قیمتش چی حدود یک تومن دارم میشه باهاش یدونه کوچوله دستی گرفت؟

بله جوجه ها حدودا ۷۰۰ ، ۸۰۰ تومن هستن.. البته توی شهر ما.. ممکنه توی منطقه شما فرق داشته باشه