چرا دختر خانوما علاقه دارن شوهرشون کارمند باشه تا شغل ازاد ؟؟؟
سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
ممنونم از شما خدا خیرت بده. فقط از چیزی که تو شغل آزاد برا بچها میترسم دوست دارم کارمند بشن اینه که ...
هر کی روزی خودشو داره ادما همیشه با ترسهایی زندگی میکنن که ۹۰ درصد قرار نیست اتفاق بیفته
سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
ببخشید ممنونم که جواب من و دادید فقط یه سوال آخر تجربه ای که کی این چند سال به دست آوردید میش ...
خواهش میکنم شاید مسخره بیاد این چیزی که میگم اما اگر برگردم عقب همین کارهایو انجام میدادم که تا الان انجام دادم فقط به حرف خیلی ها که بزرگتر بودن و مثلا خیر صلاح منو میخاستن گوش نمیکردم و کار خودمو میکردم شکست باعث میشه ادم تجربه پیدا کنه تجربه هم باعث میشه پخته و قوی بشی البته خیلی دوست دام برگردم عقب و این دوتا کتابو زود تر میخونم همییین کتاب راز .. و کتاب اثر مرکب
من خودم کارمندم ، شوهرم آزاد ولی تحصیل کرده ، علاقه ایی به شغل دولتی نداره بخاطر همین نمیره سرکار دولتی
وقتی میخوای ازش عکس بگیری ، نگو لبخند بزن ، بگو :" دوست دارم " و ببین چقد لبخندش زیبا تر میشه !☺ من تو را لمس نمیکنم ، من تو را زیارت میکنم ، تو با خود بوی بهشت داری 🥰🧡 مرد من دوستت دارم 🤭🧿💍
من خودم کارمندم ، شوهرم آزاد ولی تحصیل کرده ، علاقه ایی به شغل دولتی نداره بخاطر همین نمیره سرکار دو ...
بستگی داره به دیدگاه هرکس شاید حتما تو این کار که هست موفق تر خواهد بود
بستگی داره به دیدگاه هرکس شاید حتما تو این کار که هست موفق تر خواهد بود
بله دقیقا میگه من ادمی نیستم که آقا بالاسر داشته باشم ، لنگ یه مرخصی بمونم ، ولی الان آقای خودمم و لذت میبرم از کارم
وقتی میخوای ازش عکس بگیری ، نگو لبخند بزن ، بگو :" دوست دارم " و ببین چقد لبخندش زیبا تر میشه !☺ من تو را لمس نمیکنم ، من تو را زیارت میکنم ، تو با خود بوی بهشت داری 🥰🧡 مرد من دوستت دارم 🤭🧿💍
بله دقیقا میگه من ادمی نیستم که آقا بالاسر داشته باشم ، لنگ یه مرخصی بمونم ، ولی الان آقای خودمم و ل ...
دقیقا منم به همین دلیل ها نرفتم سمت شغل کارمندی