2821
2789

مهناز حامی خوبه کاراش اما قیمت نمیدونم واقعا من عروسیم اونجا بودم ...زنگ بزن سوال کن

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاچه قیمت؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

برای احیا موی رنگ شده پیشنهادم “نسیبه کراتین” هست 

ابریشم خالص میشه موهات 

توی سجاد سالنش قیمتش هم به نسبت کیفیتش عالیه تخصصی کراتین درمانی انجام میدن 

ماندگاری کاراشون هم دائمی هست  

همه کاراشون هم صافی و احیا صد در صد 

روی خدمات هم ازون تراپی و موخوره گیری و کوتاهی رایگان دارن 

شماره تماسشون 

۰۹۱۵۹۱۵۴۰۵۱

پیج اینستاش هم میذارم 

https://instagram.com/nasibe_keratin?igshid=YmMyMTA2M2Y=

این متن رو تغییر بده تا متن جدیدی داشته باشم :عزیزم . رنگ مو بستگی داره چقدر حساس باشی . واقعا بعضیا خودشون خونه رنگ می زنن . ولی یکدست بودن و کیفیت رو نمیشه انتظار داشت . من پیشنهاد میکنم بگردی و سالن های رنگ خوب مشهد زیاد داره و بعضی هاشون مثل الهام اعتمادی که آموزشگاه هم داره رو من پیشنهاد میدم .

آموزشگاه بلوار سجاده و سالن رو از آموزشگاه جدا کرده و کوثر شمالی 1 هست .

تلفن 09157005011

سایت الهام بیوتی

اینستاگرام پردیسان بیوتی

2790
2823
2791
2779
2792