2777
2789
عنوان

بیاین یه دیقه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 30 پست
همونجوری که رفته همونجورم‌میتونه در بیاد🤔

آخه هی چنگ میندازه به دیوار هی میو میو میکنه بیچاره😭

نکنه بمیرهههه😭

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

من هر وقت زنگ میزنم نمییان قضیه رو بزرگ میکنم خیلی اغراق میکنم 

سریع مییان🤣🥲

برام مهم نیست که زشتی ،قشنگی ،چاقی لاغری،قدبلندی،قدکوتاهی،سفید پوستی ،سیاه پوستی ،مسلمونی مسیحی هستی ،بی دینی ،همجنسگرایی ،دوجنس گرایی یا ترنس تو با من خوب باشی منم باهات خوبم همین🦋😊☺️💜🌈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه ازش عکس بگیری ببینم چطوری درچه فاصله ای گیرکرده؟ چون من خودم تجربه دارم😁

اصلا قدم نمیرسه که بخوام عکس بگیرم😢

من هر وقت زنگ میزنم نمییان قضیه رو بزرگ میکنم خیلی اغراق میکنم  سریع مییان🤣🥲

الان زنگ بزنم اغراق کنم بهم نمیگن مزاحم تلفنی ای؟

چون همین الان زنگ زدم

اسی از اون بالا یه اجر پرت کن ..تکونش میده.. فرار میکنه😂

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
الان زنگ بزنم اغراق کنم بهم نمیگن مزاحم تلفنی ای؟ چون همین الان زنگ زدم

بگو یکی دیگه زنگ بزنه آدرس بده مثلا بگو مار بزرگی تو‌خونمون پیدا شده سمی هست سرش مثلثیه دمش نازکه 

بعد اومدن بگو نیست نمی دونم چی شد بیاین حالا گربه رو نجات بدین تا بعد 🤣

زورشون میگیره ولی دیگه وظیفشونه

برام مهم نیست که زشتی ،قشنگی ،چاقی لاغری،قدبلندی،قدکوتاهی،سفید پوستی ،سیاه پوستی ،مسلمونی مسیحی هستی ،بی دینی ،همجنسگرایی ،دوجنس گرایی یا ترنس تو با من خوب باشی منم باهات خوبم همین🦋😊☺️💜🌈

اسی زنگ بزن بگو همسایه مون گیر کرده...میان 

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
یه چوب بزار تا از اون خودشو بکشه بالا

خودم که اصلا نمیتونم

باید به همسایه هامون بگم ببینم قبول میکنن😓

بگو یکی دیگه زنگ بزنه آدرس بده مثلا بگو مار بزرگی تو‌خونمون پیدا شده سمی هست سرش مثلثیه دمش نازکه&nb ...

وااااای خدااااا ایوووول  چقدر باحالی.😂😂

خیلی خندیدم با این پستت 🤣🤣🤣

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
وااااای خدااااا ایوووول  چقدر باحالی.😂😂 خیلی خندیدم با این پستت 🤣🤣🤣

برای اورژانس و پلیس هم همی کارا رو میکنم 

خب راستشو بگی که نمییان پشت گوش میندازن🤣🤣🤣🤣