یه گربه فک کنم بین فاصله خالی ساختمون ما و ساختمون
خونه بغلی گیر کرده😭
به آتش نشانی هم زنگ زدم میگه کاریش نمیشه کرد
چیکار کنننننم😭
نکنه بمیرههههه
لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر
یه دختر شیطون که حتی شوهر ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو 😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌 بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر
خدا لعنتشون کنه..چرا نمیتونن بیان..الان هر کشور دیگه ای بود با کله میومدن..اینجا برای انسانم ارزش قاعل نیستن..حیوون زبون بسته رو میخوان قاعل باشن...هوووق...کاشکی خودتون میتونستین کاری کنین..