2777
2789
عنوان

نیاز جنسی

5389 بازدید | 28 پست

سلام

روابط من و همسرم چندساله که خیلی سرده و الانم توی اقدام توافقی برای جدایی هستیم

هنوز خونه خودمم و همسرمم هست اما جدا میخوابه ازم

من بعد از کلی مدت احساس نیاز شدیدی دارم برای رابطه، اما نمیتونم ازش بخوام، باید چکار کنم؟

تعداد رای : 40
نظرسنجی
ازش زبونی بخوام؟راه دیگه ای ندارم😑🥶
16
40%
اگه روش سیاستی بلدین بگین بهم😞
4
10%
خودم از پس نیازم بر بیام😩😩😭
7
17%
هیچ کاری نکنم و بمیرم از نیاز
13
32%

خودتو کوچیک نکن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گزینه کمی خجالت هم در سایت عمومی میزاشتی.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

یکی از بچه ها یه قرصی گفت تو آب حل کن بده بخوره ک گرم میشه😂

لباسای خوسگل بپدش خوش عطر باش

لا زبون نرم و ناز  ک بهش بگی قبول گیکنه...خودش نیازسو پطوری برطرف میکنه؟؟

آقایون لطفا درخواست ندید 😠

نمیدونم شاید این باعث بشه زندگیتون یکمی گرم تر شه و طلاقو بیخیال شین

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 

لباس خوشکل و جذاب بپوش، عطر خوب بزن ، جلوش زژه برو، بهش لبخند بزن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز