2777
2789
عنوان

ختم های مجرب برای بچه دار شدن

936 بازدید | 14 پست

بیایید برای همدیگه دعا کنیم. التماس دعا

خدایا به به حق علی اصغر امام حسین به همه ی منتظرا نینی سالم و صالح بده. تعجیل در فرج امام زمان صلوات..به زودی مامان میشم😙😍 

من شنیدم چله سوره مریم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نقل است از جناب آیت الله کوهستانی که برای خانمی که پس از 12 سال زندگی زناشویی

بچه دار نشده بود سفارش کردند قل هو الله احد را بر روی کاغذی بنویسند و آن خانم

کاغذ را در ظرفی آب بکشد و آن را بنوشد . مدتی نگذشت که آن زن باردار شد و خداوند به

او فرزندی عنایت فرمود

خدایا به به حق علی اصغر امام حسین به همه ی منتظرا نینی سالم و صالح بده. تعجیل در فرج امام زمان صلوات..به زودی مامان میشم😙😍 

استغفار خیلی مهمه   روایت است از معصومین که برای بچه دار شدن تا یکسال هر شب ۱۰۰ استغفار بگید و اگه شب نشد در روز قضاشو بگین

چله ی سوره یس و چله سوره مریم و چله سوره ابراهیم خیلی مجربه. ختم ۱۰ هزار ایه الکرسی  یا دادن صدقه هر روز از طرف امام رضا برای امام زمان.  چله حدیث کسا و چله زیارت عاشورا حق شناس  چله ی زیارت عاشورا با صدلعن و سلام و دعای علقمه. ختم قرآن برای امام زمان و ۴۰ روز هر روز ۱۰۰ صلوات برای یک شهید.

تا ۴۰ شب هر نصفه شب بین نافله صبح و نماز صبح ۴۱ مرتبه سوره ی حمد بخوانید.  

چله ی امین الله برای امام رضا و ختم ۱۴۰۰۰ صلوات به نیت ۱۴ معصوم. 

اگه کسی بازم ختم میشناسه بگه   ۳۶۰ مرتبه توحید هم مجربه

التماس دعا ، منم ۴ ساله منتظرم 

محتاجیم به دعا

هر کس《سوره تکاثر》را روز دوشنبه یا چهارشنبه ۴۰ بار بخواند.

مال عظیم یا خیری به او رسد

که در ذهن و تصوّرات او نگنجد.

📚 کشکول افشاری، ص ۱۱

*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم*

*أَلْهَاکُمُ التَّکَاثُرُ ﴿١﴾ *

*حَتَّى زُرْتُمُ الْمَقَابِرَ  ﴿٢﴾ *

*کَلا سَوْفَ تَعْلَمُونَ ﴿٣﴾ *

*ثُمَّ کَلا سَوْفَ تَعْلَمُونَ ﴿٤﴾*

*کَلا لَوْ تَعْلَمُونَ عِلْمَ الْیَقِینِ ﴿٥﴾*

*لَتَرَوُنَّ الْجَحِیمَ ﴿٦﴾*

*ثُمَّ لَتَرَوُنَّهَا عَیْنَ الْیَقِینِ﴿٧﴾*

*ثُمَّ لَتُسْأَلُنَّ یَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِیمِ ﴿٨﴾*

أللَّهُمَ عَجِّلْ لِوَلیِکْ ألْفَرَج

ثواب نشر مطالب هدیه  صلوات😊