2777
2789

همونطور که گفته بودم

برای اونایی که سرمایه کمی دارن و قصد یک سرمایه گذاری پر سود و آینده دار رو دارن

می تونن چند نفر دیگه مثل خودشون رو پیدا کنن که سرمایه کم دارن،

بعد سرمایه هاشون رو باهم بزارن و روی یه کسب و کاری که چشم انداز خوبی داره سرمایه گذاری کنن

به نسبت درآمدی که اون کسب و کار داره داره می تونن سود سرمایه شون رو دریافت کنن و توی سهام اون شرکت شریک بشن بازم به اندازه همون سرمایه خودشون و...

خلاصه بنظر من سرمایه گذاری این روزا روی طلا و ملک و ماشین و... اشباع شده

این اطلاعات رو من با مطالعه مقاله شتابدهنده های پیدایش و لیموند و... بدست آوردم

امیدوارم مفید باشه

من کارافرین هستم و ایدهامم گرفته اما به دلایلی کارم گسترش ندادم احساس میکنم اگر گسترش پیدا کنه  رقیب زیاد میشه

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
من کارافرین هستم و ایدهامم گرفته اما به دلایلی کارم گسترش ندادم احساس میکنم اگر گسترش پیدا کنه  ...

خب بشه

اگر کیفیت و سطح ایده شما بالا باشه

مطمئنا دیده میشید

وقتی رقیب دارین 

یعنی در سطح خوبی هستید

ادامه بدید اگر شرایطش رو دارید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بشه اگر کیفیت و سطح ایده شما بالا باشه مطمئنا دیده میشید وقتی رقیب دارین  یعنی در سطح خو ...

درسته حرفتون اما پشیوانه میخاد مثلا من پارسال ی ایده دام برام درست یه دستگاهی برای کار خودم بعد مدتی دیدم اون دسگاه تو بازار پر شده در صورتی که تا قبل من این دستگاه وجود خارجی نداشت چیز ساده ای هم بود اما سازنده شروع کرد به تولید انبوه خب اگر من سرمایه داشتم بجای یدونه ۱۰۰۰ تا یا بیشتر میساختم و انبار میکردم و با اسم ولوگوی خودم میفروختم   دنیای  کارفرینی خیلی کثیفه همه از رو دست هم نگاه میکنن ...

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
درسته حرفتون اما پشیوانه میخاد مثلا من پارسال ی ایده دام برام درست یه دستگاهی برای کار خودم بعد مدتی ...

بله درسته حرف شما

این موارد هم هست ک باید در نظر گرفته بشه.

ممنونم از پاسختون

بله درسته حرف شما این موارد هم هست ک باید در نظر گرفته بشه. ممنونم از پاسختون

خواهش میکنم