2777
2789
عنوان

خیانت💔😪

208 بازدید | 12 پست

یعنی مردی ک سادس و اروم میره و میاد و کاریم به کسی نداره و هول نیس و فقط ی گوشی لمسی داره هم میتونه خبانت کنه؟

فکرم درگیره

نم چم شده همش فکرم میره سمتش حساس شدم

هی وقتی تو گوشی به ی کلیپ یا هرچی میخنده ی جوری میشم میترسم

لایکم کنید.لایک شه پستام.لایک دوص.لایککککک.لایککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مردی رو میشناسم۵۳ سالشه قیافشم داغون گوشی لمسی نداره و بلد نیس کلا سرووضع لباساشم داغونه۴ تا دندون جلو هم نداره همه مثل پیامبر میدیدنش

تازگیا مچش گرفته شد و فهمیدیم۱۰ ساله داره خیانت میکنه

شاید بخاطر افکار منفیه که خودت زنجیروار به خورد ذهنت دادی!!! شاید خودت مدام به این قضیه فک  میکنی درحالیکه شوهرت حتی روحشم خبر نداره!!! کنکاش و بررسی حق خانوماست!! اما تهمت و افترا و شک بی مورد فقط زندگی خودتو همسرتو بچه های آینده تو جهنم میکنه عزیزم!! سعی کن؛ فقط تا مطمئن نشدی از حس شیشم و این چرت و پرتا اعتماد نکنی؛ سوالی داری ازش بپرس؛ اینو بدون که اون از دلت و افکارت خبر نداره؛ یه طوری بهش بفهمون که این رفتار عذابت میده؛ موفق باشی؛ تاتا

اگ حست و قلبت بهت میگ داره خیانت میگ  شک نکن ک میکنه  حس ادم هیچوقت دروغ نمیگ😊

😩😩😩😩ن ن حسم علکی میگه

خیلی مرد خوبیه اصن اهل این کارا نیس خیلی خوبه

نباید اینطور شه

خط قرمز من خیانته

لایکم کنید.لایک شه پستام.لایک دوص.لایککککک.لایککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
😩😩😩😩ن ن حسم علکی میگه خیلی مرد خوبیه اصن اهل این کارا نیس خیلی خوبه نباید اینطور شه خط قرمز م ...

خیلی  وسواس  بشی   خودت اسیب  میبینی

سعی  کن خودتو به ارامش برسونی

این کارت باعث  سستی  رابططتون میشه اگه به مرور بیشتر بشه