2777
2789
عنوان

مهمونی

195 بازدید | 14 پست

خانوما   زن عموم  ،پدرم و زنش رو امشب ب خونشون برای شام  دعوت کرد ولی منو مادر و برادرم رو دعوت نکرد

پدرم الان تنهایی رسید خونه  و وقتی پرسیدم زنش کجاست گفت زن عموت نزاشت  بیاد  گفت بمون قراره هم فردا برن خرید  و هم دکتر

واقعا از کارشون ناراحت شدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زن بابات با شما زندگی میکنن؟؟

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

مغزم ارور داد😑

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
چند سالته عزیزم داداشت چند سالشه  چرا پدرت دوباره ازدواج کرد چه زن عموی پاچه خار و خود شیرینی ...

۳۰ سالمه

برادرم ۲۸ ساله

پدرم بله مجدد ازدواج کردن

بله زن عموم خیلی پاچه خواره که چی دفوت کرده چیو ثابت کنه

واقعا ازکار زن عموتون ناراحت شدی؟دیگه بدتراز کار بابات نبود که یه زن دیگرو بیاره تو خونه.بیخیال دختر خوب.سعی کن اینقد قوی باشی که رفتارهای اطرافیات برات اهمیت نداشته باشه.فدای سرت که دعوتتون نکرد.

واقعا ناراحتم  خیلی

ببخشید ولی پدرتون چرا زن دوم گرفتن 

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم