2777
2789
عنوان

چادر ملی

67 بازدید | 10 پست

قیمتش اونجاها چنده میخوام بخرم؟؟؟ میگن تو شهریار ک 700 تومنه😐😐😐

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

منم کرجم ولی گرون گفتن از۳۰۰شروع میشه ب بالا بستگی داره چ جنسی بخای از دیجی کالابگیر

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم کرجم ولی گرون گفتن از۳۰۰شروع میشه ب بالا بستگی داره چ جنسی بخای از دیجی کالابگیر

400 500 هم باشه خوبه جنسش از اونا نباشه ک سر بخوره 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
منم شهریار. از کجا چادر خریدی؟ من جایی رو واسه چادر نمیشناسم

من اونجا نیستم یکی از فامیلای زنداداشم گرفته بود به زنداداشم میگفت

آخرین باری که چادر خریدم ۲۰۰ تومن بود 😂 خداروشکر اونو خریدما وگرنه باید چادر ننه بزرگمو میپیچیدم به خودم🤣

من از بازار رضا خریدم مدل دانشجویی خیلی قشنگه پارچشم کن کن بود با آستین های نگینی و طرحدار 

البته فقط مثلا مشهد و جاهای زیارتی و ماه محرم میپوشمش

آخرین باری که چادر خریدم ۲۰۰ تومن بود 😂 خداروشکر اونو خریدما وگرنه باید چادر ننه بزرگمو میپیچیدم به ...

کی خریدی؟؟؟ منم 2 سال قبل خریدم یادم نیس چند بود نو هم هست فقط لباسشوییم خراب شده بود نمیدونستم انداختم لباش شویی کلا نخ کش شده درست میشه؟؟؟ 

400 500 هم باشه خوبه جنسش از اونا نباشه ک سر بخوره 

عزیزم میتونی با۴۰۰ی جنس خوب بگیری ک سر نخوره راحت پیدا میشه خودم چادریم زنداداشم برا خودش چادردانشجویی خرید ۳۸۰سر هم نیس سبکه

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم
من فک میکنم ۹۷ خریدم  نمی دونم والا درست بشه یا نه 😓

اوه 97 ک همون ارزونی خودمون بود 🤣🤣🤣