2777
2789
عنوان

مادر های عزیز

55 بازدید | 3 پست

سلام خدمت همگی ، چه پدر ها چه مادر ها

من خودم هنوز مادر نشدم ولی از تک تکتون یه درخواست بزرگ دارم.

وقتی بچه میارید ، از بچگی تموممممم تلاشتون  رو در تربیتش بکنید. 

این رو بدونید تک تک حرکت ها و رفتار ها و حرف هاتون روی اون بچه اثر زیادی داره .

بچه ای رو تربیت کنید که بعدا که بزرگ شد همسرش برای یک سری از رفتار هایی که نشأت گرفته از دوران کودکیشه ، لعن و نفرینتون نکنه .

وقتی که بچتون برای چیزی که میخواد از گریه ، قهر ، جیغ ، قسم و... استفاده میکنه و شمام برای اروم کردنش چیزی کن میخواد رو بهش میدید ، نتیجه اش در بزرگ سالی میشه ادم هایی مثل همسر من که با هر ترفندی تو رو مجبور میکنن که به خواستشون تن بدی . 

وقتی شما به هر دلیلی برای خودت طلا نمیخری باعث میشه فکر پسرت هیچ وقت سمت طلا خریدن برای همسرش نره .

وقتی شما از همسرت پول تو جیبی نمیگیرید ، هیچ پیش زمینه ای توی فکر بچتون در مورد پول تو جیبی برای زن شکل نمیگیره

من واقعا خلأ این حرف رو توی جامعه حس کردم و گفتم اینجا گفته بشه...

عالی گفتی

♥️♥️♥️♥️♥️♥️

دیدم نه تنها مشکل خودم همینه بلکه تعداد زیادی از افرادی که تایپک میزنن و با همسرشون مشکل دارن برگرفته میشه از کمبود ها و تربیت نادرست بچگیشون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

♥️♥️♥️♥️♥️♥️ دیدم نه تنها مشکل خودم همینه بلکه تعداد زیادی از افرادی که تایپک میزنن و با همسرشون مش ...

دقیقا. اگه یاد بگیریم که بچه ها مون رو درست و انسانی بزرگ کنیم هم موفق میشن و هم دین مدار. اما اگه هر چی عقده و ناکامی و نفرت رو به اسم رسم و دین به بچه ها دیکته کنیم فردا روز یه ادم شکست خورده توی زندگی مشترک تحویل میگیریم  

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد