2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ريسكش بيشتر براي كساييه كه مدلهاي خيلي فانتزي ميخوان كه ممكنه يهو يه بيني خيلي كوچيك و قوس دار به تركيب چهرشون نياد

اگر دكتر ماهر انتخاب كنيد كه تشخيص بده چه بيني مناسب چهرتونه ريسكش خيلي كمه

منم استخوانی قوز بد انحراف داره ولی انقد بقیه جاهام زشتن با عملم خوب نمیشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم نگو اینطور 

عمل بینی بزرگ و استحوانی خوب جواب میده و معمولا خیلی چهره رو تغییر میده و قشنگتر میکنه

بینیم استخوانی و بزرگه صورتمم که لاغره اگه عمل خوبی داشته باشم فکر کنم خیلی تغییر میکنم

عکس دماغت بزار

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

دلم برای کسایی میسوزه که زشتن و پول ندارن منم بعد از ۵ سال پولش جمع شد سخت ترین سالها بودن تنهائی مسخره شدن منزوی شدن😭😢😢😢

بدی هات خوبی هاتو از یادم برد 
دلم برای کسایی میسوزه که زشتن و پول ندارن منم بعد از ۵ سال پولش جمع شد سخت ترین سالها بودن تنهائی مس ...

عزیزم همه به انداره ی خودشون زیبایی دارن و هیچ کس زشت نیست 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز