2777
2789
عنوان

کسی خیاطی بلده ؟؟؟؟؟

873 بازدید | 12 پست

میخوام بدونم چند مرحله داره آموزشش ؟ 

شنیدم دو مرحلست یکی نازک دوزی یکی ضخیم دوزی 

چندماه طول میکشه تا نازوک دوزی رو یاد بگیریم ؟ 

میشه طی یکماه یاد گرفت ؟ 

میشه باهاش درآمد کسب کرد ؟ 

شامل چه چیزهایی میشه ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نازک دوزی و زخیم دوزی 🤔🤔🤔🤔 اینایی که گفتی فقط به درد راسته دوزی میخوره اگه بخوایی کامل همه مدل یقه و جیب و سجاف و استین رو یاد بگیری باید حداقل دو سال کلاس درست و حسابی بری 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

سلام من کلاس نرفتم ولی بلدم ولی فقط برا خودم کت و مانتو و شلوار تو خونه و لباس و جدیدا یه لباس مهمونی دوختم خفن و باز😂سر قبر کرونا میخام بپوشم

بستگی داره مثلا نازک دوزی تا راه بیفتی ۲ تا ۴ ماه

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون

عزیزم اگه میخای کار کنی باید چرخ طنعتی و اتو بخار هم داشته باشی و اینکه آموزش من فنی حرفه ای سه ماه دوره نازکدوزی رفتم رایگان بود.. برا خودم میتونم بدوزم ولی اگه میخای خرفه ای یاد بگیری مزون بزنی برو یه آموزشگاه خیاطی خوب

نازوک دوز یقه های مختلف و دامن  شلواربیرونی و خونگی و استین و چادر و مقنعه هست.ضخیم دوز مثله پالتو کت اینچیزاست. در امدشم خوبه ولی نازک دوز من ۳ماه رفتم یک روز درمیان.اگه میخای بری دوره نازک دوز با مانتو دوز برو خوبه

بخش زیاد داره.مثل نازک دوز که ۸ الی۹ ماه طول میکشه،ضخیم دوز در حد دو الی ۳ ماه،مانتو دوز یک ماه،شلوار دوز یک ماه،الگو ساز وبرشکار ساده یک ماه ،الگو ساز وبرشکار ساده حجمی یک ماه،لباس محلی یک الی دو ماه،شب وعروس ۴ ماه ،بچگانه دوز یک الی دو ماه،پیراهن مردانه ،تن پوش وحوله،تزیین لباس،الگو ساز ابررایانه، کلا زیاد هست