2821
2789
عنوان

چه نازه

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 40 پست

خوشم نیومد اصلا 

قیافه شکیرا رو خیلیی دوسدارم😍

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چ فایده حجاب نداره

یعنی هرکی حجاب داره فقط خوشگله😐

اینی که خودت گفتی رو باور داری یا صرفا خاستی فقط یه چی بگی 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
ب هر حال فک‌ کنم با مقنعه چادر قشنگ تر و برازنده تر میشد

بلاخره انتخاب هر کس فرق داره حالا من خودم از بی حجابا نیستم ولی بازم به نظرم زیادم چیز مهمی نیست 

خب چرا فقط گوشت و مرغ و میوه نخوریم؟؟!!روسری و مانتو و شالم خیلی گرونه!!...😏😏😏
یاسی جان از شما بعیده من خودم به شخصه چهره ی اینایی که گفتی رو دوست ندارم ولی ربطی نداره که خودم خ ...

خب من معتقدم با اینکه اصطلاحا زیبایی نسبیه اما گاهی بعضی ها اونقدر زیبان که شاید از هر هزارنفر هم یک نفر نتونن بگن زشتن یا زیبا نیستن..مثل همینها که نام بردم مثل ادری هپبورن الیزابت تیلور مریلین مونرو ...نمیشه گفت زیبایی اینها نسبیه و ممکنه به چشم کسی زشت بیان اینا دیگه طبق تعریف زیبایی زیبا هستن به طور کلی

باز نظرات متفاوته عزیزم🙂

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

خب من معتقدم با اینکه اصطلاحا زیبایی نسبیه اما گاهی بعضی ها اونقدر زیبان که شاید از هر هزارنفر هم یک ...

ببین مرلین مونرو و آدری هپبورن رو قبول دارم و تیلور هم زیباست

اما اون سه تا رو زیاد دوستندارم

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم