2777
2789
عنوان

رسیدن به حاجت

157 بازدید | 21 پست

لطفا بگین چیگار کنم به حاجتم برسم 

چله حشر 

۱۱ بار سوره مزمل 

۱۲۴۰۰۰ تا صلوات 

نادعلی 

چهل کیلد حضرت زهرا

نذر به شهدا 

نذر به امام ها 

همه ی اینارو کردم ولی هنوز نشانه ای ام ندیدم از طرفی ام خیلی تحت فشارم خیلییییییی مجبورم به حاجتم برسم 

تورو خدا کمکم کنید 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی نگا ب تاپیک قبلم بکن بخونش درباره ی براورده نشدن حاجته 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

من بعداز هرنماز واجبم دورکعت نمازشکر_دورکعت نماز برای سلامتی امام زمان_دورکعت نماز هم برای شادی روح اموات میخوندم. البته بعداز هرنماز هم تسبیحات حضرت فاطمه می‌فرستادم. (مثلا نمازظهر/تسبیحات_نمازعصر/تسبیحات_نمازشکر/تسبیحات_نمازسلامتی امام زمان/تسبیحات_نمازاموات/تسبیحات) یکماه نشده حاجتمو گرفتم. 

خنده ی خدا را میشنوی؟؟ آرزوهایت راشنیده وبه آنچه که محال می‌پنداری میخندد
به نظرم نائب بگیر برات بخونه شاید از زبان کسی که گناه نکرده باشه زودتر مستجاب بشه

نمیدونم چطوریه ولی تا حالا که یساله درگیر ایم موضوع ام گناه هام رو ترک کردم نمدونم ایراد کار کجاست واقعا

نمیدونم چطوریه ولی تا حالا که یساله درگیر ایم موضوع ام گناه هام رو ترک کردم نمدونم ایراد کار کجاست و ...

شاید به صلاحته که انجام نشه

خنده ی خدا را میشنوی؟؟ آرزوهایت راشنیده وبه آنچه که محال می‌پنداری میخندد

شما دعوتین به تاپیک مهدویت آقاامام زمان . لطفا امضامو بخونید. فردا شروع میشه. زودتر ݓبتنام کنید ..ـختم زیارت عاشورای همگانی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم