2789
عنوان

مخ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3850 بازدید | 143 پست
من ب شوخی میگم تو انگا جدی گرفتی طعنه میزنی  عاااقا تموم هرچی گفتیم  ‌شمارو ب خیر مارو ب ...

تو يجورى از همون اول گفتى كه حتى كاپ كيك هم متوجه شد

يطورى جبهه گرفتى كه من خودم ب خودم شك كردم  گفتم معلوم كِى كجا چيكار كردم كه ايشون شوخى شوخى ميخواد جيگرمو دربياره😐😆😶

وگرنه من با همه راحتمو شوخى ميكنم

بى هيچ منظورى

توام يكى مثل بقيه

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هممم  شوخی بود   من نباید وارد میشدم  تو رو ب خیر منو ب سلامت    

اگه شوخو بود وايسا

كحا با اين عجله؟؟؟

افتخار ميدم بيشتر آشنا شيم😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
گروه خونیمون بهم نمیخوره    

الان فهميدى نميخوره؟؟

٦ماهع تو هر تاپيكى ميبينيم سازه مخالف ميزنى

هميشه تو هر بحثى سعى كردى مقابلم قرار بگيرى

مشتاقم بدونم واقعاً چرا؟ :/

حداقل انقد ضايع نگريز😐

خودت بحثو شروع ميكنى 

بعدم اينجورى فرارى؟؟؟

بخدا من بى آزارم😄

@شادوشنگول  بيا اينجا بيينم

بازيت مياد؟؟؟

اگه اره كه بگو حداقل تكليفمونو بدونيم

از سره شب حداقل ده تا تاپيكه مختلف تگم كردى

يجا درست وايسا حرفتو بزن

حرفى دارى همينجا بگو

ميشنوم.

آره انجام بده گلم...دیگه سعی کن بامزه باشی بخندونیش(دلقک بودن با بامزگی فرق داره ها🤣)انرژی مثبت باش ...

فاطی جان سلام.. من از یه پسری تو دانشگاه خوشم اومده و تا حالا مستقیم باهم برخورد نداشتیم چجوری بهش نزدیک شم؟ یا به قول بچها جذبش کنم در حالیکه چون ظاهرش قشنگه درش پره :/