2789
عنوان

مخ زدن

3850 بازدید | 143 پست

سلام خوبین.. چطوری میشه مخ یه پسرو زد و اون جذب خودمون کرد ؟؟ خیلیا رو دیدم مثلا جذب میکنن یا خیلی قشنگ مخشو میزنن.. یه موردی هست باهاش الان حرفم میزنم پسر خیلی خوبیه چطوری جذبش کنم؟ خودش میگه کسی رو باید بگیرم که همه چیز تموم باشه و دلم پیشش گیر کرده باشه.. خیلی دوست دارم جذبش کنم .. خواهشا نخندین بهم چون واقعا پسر خوبیه حیفه بپره 

سعی کن که مخ شو نزنی 

خود به خود زده میشه

😁

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بستگی داره به مدل اشناییتون ، فامیلتونه ؟ اینستا ؟ کجا ؟ کلا نباید اسون قابل بدست اوردن باشی ، ولی دیگه خیلیم از اونور بوم نیفت ، از علایقش بذار بهت بگه ، اهنگای مورد علاقه اش و گوش کن و نظرتو بگو ، از اینکارا 

@eshqbpayanm   گلی چیزی میدونی دریغ نکن

اونكه تخصصه شماست

استدعا دارم شكست نفسى نفرما

من مخ دختر جماعتو خوب بلدم😐

امرى باشه در خدمتم😉

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
اصلا هم اینجور نیس مخشو نزنه پسره میره با یکی دیگ اوو دیگ اون دوره گذشت الان باید زرنگ باشه دختره ...

والا من مخ کسی نزدم خیلیا بهم پیش میدادن

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺