2777
2789
عنوان

شرایط من و داشتید فرار میکردید؟

358 بازدید | 22 پست

من ۱۶ سالمه

دوستام که ۵ تا بودن رفتن باهم دوست شدن و رازهاشون و بهم دیگه میگن و گروه زدن من و اد نکردن و ...

ولی وقتی میریم مدرسه من تو گروهشون هستم

به قدری ازدستشون اذیت شدم که هرشب تو خوابم میبینم که دارن اذیتم میکنن😔

من امسال میرم دهم درونگرام و روابط عمومی خوبی ندارم یعنی بقیه باید بیان سمتم من سمت کسی نمیرم چون اعتماد بنفسش رو ندارم

دوتاراه دارم یا این مدرسه بمانم یا برم یه مدرسه دیگه که خب قطعا خیلی سخته برام😔

اما اینکه اینجا بمونم و ببینم اونا یه حرفایی میزنن که من نمیفهمم واقعا عذاب آوره واسم نمیتونم تحملشون کنم

روانشناس گفت اگر بخوای ازاینجا بری یعنی داری فرار میکنی

من نمیدونم چیکار کنم واقعا از خواب و خوراک افتادم این موضوع خیلی مهمه واسم

تو مدرسه هم کسای دیگه خوب نیستن که دوست شم باهاشون

شما بگید چیکار کنم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم درونگرا بودم 

الان یکم بهتر شدم ولی بازم خیلی وقتا تو پیله ی خودمم

کلا تو دوران دبیرستان س تا دوست داشتم 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

اول اینکه حرف کسی برات مهم نباشه

اصن اونا هر حرفی میخوان بزنن مگه تو سبک زندگی و تصمیم های تو قراره فرقی کنه

فکر کن ببین ۱۰ سال دیگه این به ظاهر دوستا کجای زندگیتن؟بعد خودت خندت میگیره از فکر و خیال هات

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

اول برو ی مدرسه سطح بالا بخاطر کنکور دوم خوب درس بخون از این موضوع های این سن بیا بیرون بعدشم دوستات ادب ندارن کم کم کنار بذار زو اعتماد ب نفستم کار کن .این سایتم مناسب سن شما نیست

بنظرم مدرسه تو عوض کن

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
اول اینکه حرف کسی برات مهم نباشه اصن اونا هر حرفی میخوان بزنن مگه تو سبک زندگی و تصمیم های تو قراره ...

من با ده‌سال بعد کار ندارم آدم باید تو لحظه زندگی کنه

من با الانم کار دارم که از شدت نگرانی ریزش مو گرفتم و یه خواب راحت ندارم!

من نمیدونم برم یا بمونم 

فکر هرروزم این شده

با همشون کات کن قبل از اینکه مثل من پشیمون بشی و از هرچی دوستیه حالت بد بشه 

تنهایی بهتر از با هرکس بودنه اینو یادت باشه

ای کاش اون موقع ها یکی بود بهم اینارو میگفت که با کسی که شبیهم نیست دوست نشم 

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
من با ده‌سال بعد کار ندارم آدم باید تو لحظه زندگی کنه من با الانم کار دارم که از شدت نگرانی ریزش مو ...

این موضوع ک زدی ماها خندمون میگیره انقد ک الکیه و تو اینحور میشی براش واقعا؟

تو اونارو نیخوای چیکار رازاشونو

2790
2778
2791
2779
2792