2777
2789
عنوان

شکایت از امام

236 بازدید | 13 پست

من مشهد بودم تازگی ، از تمام رضا خواهشی داشتم بهم نداد .

منم در زیارت نیابتی (اینترنتی حرفمان را می زنیم و از طرف ما می گویند) امام حسین ، حضرت معصومه کلییی شکایت کردم .

کلییی

هنوزم از دست امام رضا عصبانی ام

اما از طرفی عذاب وجدان دارم

😬😬😬

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حتما به صلاحت نبوده  یا وقتش نبوده

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

واااا

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ودف😂😂

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(

اینجوری نگووو

امام رضا خیلییییی مهربونه

با اینکه منم بارها حاجتم رو ازش خواستم و هنوز بهش نرسیدم ولی گاهی باهاش دردودل میکنم و میگم تو منو اصلا دوست نداری و نمیبینی که شفاعتم نمیکنی😢

ولی بعدش پشیمون میشم و عذاب وجدان میگیرم....

مطمئن باش به موقعش حاجتمون رو میده

اشتباه نکن من ی گوهی خوردم چند سال پیش تو حرمش ی چیزی گفتم الانم ک الانه منو نمیطلبه برم حرم ...

مهربونند اگر معذرت خواهی کنیم حتما می بخشند .

ولی من واقعا کارم گیر است 

خود ائمه گفتند هرگاه به مشکلی برخوردید از طرف ما به خدا توسل جویید