2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

143 بازدید | 25 پست

سیاست خاصتون چی بوده؟!

دوران نامزدی 

رسمی با همسرتون حرف میزدید یا عادی

من اول یکم سنگین حرف میزدم اما الان خیلی بهتر شده 

چیکار کنم یه خانم خوب به نظر برسمم🥺راهنماییم کنید

یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر می‌گردد !

من پیشکسوت محسوب میشم سوالی داره بپرس 😁

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من پیشکسوت محسوب میشم سوالی داره بپرس 😁

من هیچی بلد نیستم 

😂😶حتی نمیدونم توی این دوران چجوری بفهمم تفاهم داریم یا نه 

به عنوان یه خواهر کوچک تر بشین نصیحتم کن

اول اینکه خیلی به خودت اهمیت بده 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
زیادم نباید خشک باشه ادم مهربونی وصمیمت بیشتر طرف مقابل روجذب میکنه 

من خشک نبستم 

ولی اونطوریا راحت راحتم‌نیستم 

من هیچی بلد نیستم  😂😶حتی نمیدونم توی این دوران چجوری بفهمم تفاهم داریم یا نه  به عنوان ...

خب اول از همه برو تو یه چند تا کانال خوب عضو شو.... تا یکم چیز میز یاد بگیری 😁

دوم اینکه تو این دوران دقت کن اخلاقای خوب و بد شوهرت رو پیدا کن.... بهش فکر کن... 

و اگه اخلاقی بد بود بهش بگو که تلاش کنه بهترش کنه.   

اونم همینطور. 

سوم اینکه خیلییی با همدیگه حرف بزنین.... 

خیلیییی

آدم با حرف زدن شناختش بالا میره از همسرش. 

چهارم اینکه نظرش رو تو مسائل مختلف بپرس تا بفهمی چطور افکاری داره... 

برای مثال 

تو تلوزیون دارین میبینین زن و مرد دعوا میکنن.   

ازش بپرس به نظرت کی مقصره؟ 

به نظرت اینکارو میکردن بهتر نبود؟ 

بعد نظر خودتو بگو.... 

از علایق براش بگو.... بگو ببین چقد براش اهمیت داره علایقت... 

مثلا بگو من فلان رنگ لباس دوست دارم. 

ببین آیا موقع خرید لباس علاقه ات رو در نظر میگیره؟ 

کجا رفتی عروس خانوم  

تجربه های گهربارم رو دارم میگم     

عروس خانوم آیا وکیلم؟ 

خب اول از همه برو تو یه چند تا کانال خوب عضو شو.... تا یکم چیز میز یاد بگیری 😁 دوم اینکه تو این دو ...

من آرایش بلد نیستم بکنم 

یعنی ی کرم و هم میمالم  افتضاح میمالم😂😂

ولی خب همسری جان از صبح تا ظهری سر کاره 

دیگ شب یا نهایت غروب بیاد ک بتونیم حرف بزنیم 

شهرامون دوره و امکان دیدن حضوری هم نیست

چهارم اینکه نظرش رو تو مسائل مختلف بپرس تا بفهمی چطور افکاری داره...  برای مثال  تو تلوز ...

چطوری علاقشو بپرسم 

حالا علاوره بر لباس و اینا  دیشب گفتم میخام عکسمو بزارم پروفم گفت ن دوست ندارم همه ببینن تو رو و من خیلی راحت پذیرفتم 

و خیلی هم ذوق کردم برای این غیرتش😂😂😍