2789
عنوان

خسته شدم

58 بازدید | 6 پست

سلام .. از زندگی تنهایی و یکنواختم خسته شدم.. بدون عشق بدون هیچ کس . چرا یه ازدواج خوب با یه ادم خوب بایر برام حسرت بشه؟؟ چرا خدا به من کمک نمیکنه ؟؟

۲۷ سالمه تک فرزندم موقعیتم بد نیست ..لیسانس مدیریت بازرگانی دارم ... شیرینی  خونگی میپزم پس چرا هیچ کس منو نمیبینه ؟؟چرا در رحمت خدا برام باز نمیشه

مامانمم خیلی تلاش میکنه منو شوهر بده.. از کارای مامانمم خسته شدم.. پیش رمال و فالگیر میره.. هی بهم از شوهر کردنم میگه.. خب چیکار کنم .. چطور میشه مخ پسرا رو زد یا چطور میشع کسیو جذب کرد اخه من بلد نیستم واقعا.. راستش زیاد بیرونی نیستم اکثرا خونه ام ولی خیلیا منو میشناسن و میدونن یه همچین دختری هست 

یکساله شدنت مبارک  

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای دخترجان فقط اینو بهت بگم ک واقعا خوشی زده زیرردلت

چرا فک میکنی ادم با ازدواج از تنهایی درمیاد بیرون 

بعد ازدواج هرچقدم شوهرت خوب باشه کلی مسئولیت میوفته رو دوشت باید یخانواده با فرهنگ جدارو تحمل کنی جنگ عصاب بعد ازدواج شروع میشه 

اینو ۹۹درصد کسایکه ازدواج کردن میگن مرد و زنم نداره

ای دخترجان فقط اینو بهت بگم ک واقعا خوشی زده زیرردلت چرا فک میکنی ادم با ازدواج از تنهایی درمیاد بی ...

میدونم همه اینا رو .. ولی خب خونوادم خیلی دوست دارن ازدواج کنم.. همش میگن ما آرزو داریم .. خب بخدا نمیدونم چیکار کنم.. 

میدونم همه اینا رو .. ولی خب خونوادم خیلی دوست دارن ازدواج کنم.. همش میگن ما آرزو داریم .. خب بخدا ن ...

بخانوادت بگو آرزوهای قشنگتریم هس 

وضمن اینکه هرچیزی بوقتش اتفاق میوفته 

شمام فکر ازدواجو ازسرت بیار بیرون تا خدا نخاد هیچ برگی از درخت نمیوفته عزیزم 

بفکر پیشرفت خودت باش تا انشاالله بوقتش یه کیس خوب نصیبت بشه گلم