سلام من رشتم تجربیه سال ۱۴۰۱ کنکور دارم به نظرتون از الان شروع کنم میشه پزشکی قبول شم آخه پایم خیلی ضعیفه از وقتی کرونا اومد دیگه هیچی درس نخوندم😬😬😔😭😭😭😭
آهسته و پیوسته بخون نوسانی نباشه ساعت مطالعت کیفیت فدای کمیت نکن ، مرور خیلی خیلی خیلی مهمه فاصله بین مرورات زیاد نشه خیلی که یادت بره بعد تست آموزشی تست زمان دار بزن تعادل توی درسا و درصدات حفظ کن کنکور هم فقط بحث سواد نیست کنترل استرس هست مدیریت زمان هست و.... باور داشته باشی و تلاش کنی میشه
من خودم بعد خوندن هر فصل از درسا هم نکات مهم و تست خیز و فرمولا یا چیزایی که حس میکنم یادم میره یا ترکیبی هست توی یه برگ یا نهایت دو برگ کاغذ آچهار مینویسم اینجوری برای مرور یا جمع بندی لازم نیست یه کتاب صد صفحه ای از اول بخونی
خیلی ممنون کلا هوشم خوبه به نظر خودمم میشه جمعش کنم ولی شدیده استرسیم😬😬
روی استرست حتمااا کار کن که خیلی مهمه مثلا نفس عمیق مدیتیشن و اینکه تو قرار نیست همه درسا رو صد بزنی امسال ریاضی تجربی سخت و غیر استاندارد بود خیلیا سر همین استرس گرفتن و نتونستن زود خودشون جمع و جور کنن یا همه وقت گذاشتن روی ریاضی برای درسای دیگه وقت کم آوردن باید حواست به این چیزا هم باشه که از سوالا بگذری وقتی سخته
من امسال بشخصه از مرور ضربه خوردم که میخوام بشینم پشت مثلا یه درس دی خوندم مرورش رفت تا اردیبهشت بیشترش یادم رفت مرور داشته باش که تسلط پیدا کنی بهترین زمان هم برای مرور یکی آخر همون روز سه روز بعد یه هفته بعد و ماهی یه بار با تست مرور انجام بده و خوندن بخشایی که مشکل داری یا مثلا مثل همون کاری که برای هر درس من گفتم انجام میدم