2777
2789
عنوان

فروختن طلا

1442 بازدید | 56 پست

سلام دوستان خوبین من دوماه از عروسیم نگذشته بودکه طلای عقدمو فروختم چون میخواستیم ماشین بخریم پول کم داشتیم  به خانوادم نگفته بودم که طلامو میخوام بفروشم حالا که بهشون گفتم باهام بحث میکنن که چرا فروختمش چطور شوهرم راضی شد که طلامو بفروشه اونم هنوز یه ماه از عروسیت نگذشته بود تازه عروسی رفت طلاتو فروخت طلات نو بود به قیمت پایین فروختیش و به خودم میگفتی پول بهتون میدادم ولی ما تا یه سال هم پول گیرمون نمیومد که پسش بدادیم الان میگن زنگ میزنیم به شوهرت ابروشو میبریم  چیکار کنم من شوهرمم میگه اگه مجبور نبودم نمیفروختم طلاتو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دلیلی داشت به خونوادت بگی اخه؟؟ بعدم زن و شوهرین دیگه چقد بی منطقن خونوادت

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بگو مادر من اونقد بزرگ شدم ک راضی ب ازدواجم شدی

پس ب تصمیماتم احترام بذار اونقدی بزرگ هستم ک خودم برای داشته هام تصمیم بگیرم 

تمام

اون ماشین وسیله ی اسایش و راحتی منم هست

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

اشتباهیه که شده ولی دیگه آبرو ریزی نداره برای خودتون بوده

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ببخشیدا ولی به به خانوادت بگو شما لطفا دخالت نکنید

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

دخالت نکن اطلاع نده چرا میگی همه زنا میعروشن تجربس دیگه نفروش عوضش ماشین گرون تر شده 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
به اونا چه ربطی داره؟!واضح بگو به خودمون مربوطه

اصلا چرا باید به خونوادش میگفت اخه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

مردا بی غیرت شدن اسی ناراحت نشی ولی شوهر خودم پول طلا و شاباش منو تو عقد گرفت و رفت فروخت بعدشم رفت سوغاتی واسه خونوادش خرید هیچوقت نمیبخشمش.الهی زهرمارشون بشه

گناه من سادگی بود .