سومین کاربری معنی اسم کاربریمو نمیدونم همینجوری یچی از خودم در اوردم اخه هر اسمی میزدم قبول نمیکرد کاربر خانم هسدم یروزی میاد که تو امضام مینویسم من به آرزوم رسیدم زندگیمو تغییر دادم و خانوم خونه خودم شدم آرامش دارم و مجبور نیستم با کسانی که منفور و بی ارزش هستن رفت و آمد کنم.من یروز اینکارو میکنم زندگیمو جوری که دوس دارم میسازم درسته گذشته افتضاحی داشتم اما آینده که دست خودمه خدا کنارمه همیشه!
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍