2777
2789
اگه یه پدر مادر پولداااار بیان بگن تو بچه مونی حالا پیدات کردیم خوبه 

نه از اون لحاظ نگفتم

چون روحیاتم اصلا با خانوادم سازگار نیست  اینکه بفههمم  بچشون نیستم  برم دنبال پدر و مادر خودم  خوشحالم میکنه چون همش میگم چرا من هیچیم مثل اینا نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه حالا فهمیده اصلیتش از بم هست موقع زلزله اوردنش 

آخی🥺🥺

یکی فامیلها ما  دو سه سال پیش بود زلزله انگار کرمانشاه اومد از اونجا بچه اوردن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
چرا دعوا وقتی مثلا کلی دوست داشتن و بهت کمک کردن 

یاد سوگند تو سریال گرگ و میش افتادم😅

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
چرا دعوا وقتی مثلا کلی دوست داشتن و بهت کمک کردن 

چون به نظرم خونواده حق نداشتن همچین موضوعی رو مخفی کنند درسته برای آرامش خوش اینکار رو کردن ولی شاید اگه همون موقع میگفتن شانس اینو داشته باشه پدر مادر واقعیش رو پیدا کنه ولی بعدا مثلاً به خاطر مرگ و اینا نه 

خیلی رفتم تو حس می‌دونم 😂😂

ممنون میشم واسه قبولی تو رشته مورد علاقم برام دعا کنین 🙏❤️

الان پیدا کرده خواهرشو؟ بعدم اگه خواهر داره چرا پیش اون نبوده؟

خیلیا اینجورین اخه هر چی زلزله وسیل باشه هر چی اشتباه دکترا ک عوض میشن اخ ک سخته😑😑😑😑

خب آره ولی میگم اگر خونوداه خوبی آدم داشته باشه چرا فقط چون بچه خونی اونا نمیشه باهاشون دعوا کنه یا بد حرف بزنه

چون به نظرم خونواده حق نداشتن همچین موضوعی رو مخفی کنند درسته برای آرامش خوش اینکار رو کردن ولی شاید ...

البته من خودمم از مخفی کردن و خیلی دیر گفتن بدم میاد بشخصه ولی خب اگر خونواده خوبی باشن و بهش کمک کرده باشن آدم نمیتونه همه چیز نادیده بگیره فقط چون بچه خونی اونا نیست