2777
2789

معمولا یک ساعت بعدش تب شروع میشه . ۲۴ ساعت اول بهتره استامینوفن رو بهش بدی برای دردش هم خوبه خصوصا ۱۸ ماهگی که دردش سنگینه . بچه چند روز پا درد داره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
معمولا یک ساعت بعدش تب شروع میشه . ۲۴ ساعت اول بهتره استامینوفن رو بهش بدی برای دردش هم خوبه خصوصا ۱ ...

بچه من که یکسره داره راه میره.اصلا انگار نه انگار واکسن زده.اصلا نمیزاره کمپرس سرد بزارم پاش.میزارم گریه میکنه و میندازه میره بازی میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من ماه دیگ باید بزنم برا پسرم استرس شدیدی دارم واسه این واکسن

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

عزیزم تبش کم کم شروع میشه

بچه خیلی بی حوصله میشه.چون پاش درد میگیره.باید خیلی براش حوصله به خرج بدی.زیاد نق میزنه ولی بایر سعی کنی ارومش کنی.

ممکنه تا چندساعت دیگه نتونه رو پاش راه بره.نترس چون طبیعیه.

پسر منم دوروز رو پاش راه نرفت چون خیلی درد میکرد

امروز براش کمپرس سرد و فردا کمپرس گرم بزار تا دردش کمتر بشه

ان شالله زود بگذره و کوچولوت زودی خوب بشه

بچه من که یکسره داره راه میره.اصلا انگار نه انگار واکسن زده.اصلا نمیزاره کمپرس سرد بزارم پاش.میزارم ...

خب الان طبیعیه عزیزم.

پسر منم ساعت ۱۰ صبح براش زدیم.اومدیم خونه تا عصر بازی کرد.ولی وقتی بیدار ش  درداش شروع شده بود.

مراقب تبش باش

عزیزم تبش کم کم شروع میشه بچه خیلی بی حوصله میشه.چون پاش درد میگیره.باید خیلی براش حوصله به خرج بدی ...

انشالله.من صبح یاعت نه واکسن زدم .پسرم تا حالا که شکر خدا خوبه.کلی راه رفت و الان هم خوابید.اصلا نمیزاره کمپرس سرد بزارم پاش

منم خیلی استرس داشتم.پسرم فعلا که خوبه .الان هم گرفته خوابیده

پسرم تو هیچکدوم از واکسناش اصلا تب نکرد دردم نداشت انشالا اینم زیاد اذیتم نکنه

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
انشالله.من صبح یاعت نه واکسن زدم .پسرم تا حالا که شکر خدا خوبه.کلی راه رفت و الان هم خوابید.اصلا نمی ...

عزیزم وقتی بیدار شد براش کمپرس بزار.هرجوری شده بزار

چون هنوز اثر نکرده فعلا درد نداره

ولی هرجور شده کمپرس هارو بزار.اون بچه س و اونقدر متوجه نیست که اینکار براش خوبه.

شما با بازی و سرگرمی براش کمپرس رو بزار

مثلا یبار بزار رو پای خودت بخند که مثلا چقدر خوشت اکمده بعد بزار رو پای بچت.با بازی و سرگرمی انجام بده که نترسه

انشالله.من صبح یاعت نه واکسن زدم .پسرم تا حالا که شکر خدا خوبه.کلی راه رفت و الان هم خوابید.اصلا نمی ...

استامینوفن بهش بده هر ۶ ساعت هم درد هم تب نکنه