2777
2789
گلم دستت درد نکنه. این عکسها پر هز حس زیبایی و عشق بود و دوباره بهت ثابت کرد که دنیا هنوز قشنگیاشو د ...

خواهش می کنم عزیزم 

بله اگر هر کدوم از ما یه کارِ کوچیک در دور و اطرافمون انجام بدیم، دنیا پُر میشه از کارهای کوچیکِ زیبا، که این به نوبه ی خودش کارِ خیلی خیلی بزرگی میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان‌شاءالله که دلت همیشه از عشق و زیبایی بلرزه 🌹

ممنونم معلومه دل پاکی داری تورقسم میدم به روح پدرخدابیامرز..پسرم مریضه کلی رعاکردم کلی رکترچرخوندم خوب نشدشما دعاش میکنی خواهش میکنم..دعاکن اسمش ابولفضل😢😢😢😢😢

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
ممنونم مهربونم   الان که دیوارِ مهرباني و سبدِ مهربانی و مغازه هایی رو می بینم که این عبا ...

آخ خدا بیامرزه شون.. عاشق شغل نانواییم

الهی بگردم نانوا بودن😢 همیشه میگم نانوایی انگار توش برکت هست ..اصلا گندم و آرد برام یجور زیبایی و خاطره خوب داره.

اون زمان دیوار مهربانی پدرمرحومتون راه اندازی کردن🙏

ان شاالله تک تک لقمه نانهایی که گذاشتن تو سفره مردم خیرش برسه به روح پاکشون و برکتش به زندگی خانم و بچه هاشون🤲🌸

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

ممنونم مهربونم   الان که دیوارِ مهرباني و سبدِ مهربانی و مغازه هایی رو می بینم که این عبا ...

خدارحمتشون کنه

دعاکن خونه داربشم یه خونه ی بزرگ یه حیاط درندشت میخوام بادستای خودم توحیاطش درختای زردآلو وسیب بکارم انقدرگل بکارم توباغچه هاش که عطرشون همسایه هارو دیوونه کنه دعاکن برام🌷🌷🌷🌷🙏🙏
ممنونم معلومه دل پاکی داری تورقسم میدم به روح پدرخدابیامرز..پسرم مریضه کلی رعاکردم کلی رکترچرخوندم خ ...

ای جااااانم 

خداحفظش کنه 

الهی که به حقِ مهربونیِ دلت،خدای مهربون پسرت رو شفا بده ✨✨✨✨

خداحفظشون کنه ان شاءالله، 🙏🙏🙏🙏

ممنون فدات بشم عکس ها عالی بود 

هنوز انسانیت نمرده 🤲🤲

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون

استاترخیلی تایپکت حس خوبی داشت همه میتونیم یادبگیرییم مثلانونوایی میریم پول چندتانون بیشتربکشیم وبه نانوابگیم اینم بده به کسانی که نیازدارن پول ندارن  یا نذرمیکنیم میتونیم نذرنون انجام بدیم ،خودم یه خواسته داشتم نذرکردم اگرانجام شد برم پول مقداری نون بدم نانوایی بگم به بعضیاکه دستشون خالیه نون مجانی بده

استاترخیلی تایپکت حس خوبی داشت همه میتونیم یادبگیرییم مثلانونوایی میریم پول چندتانون بیشتربکشیم وبه ...

دقیقا درست میگی عزیزم 

مثلا این مغازه های آش فروشی هستن که انواع ٱش یا کشک بادمجون و اینجور غذاهای خونگی رو میفروشن (تو شهرِ ما که اکثرِ خیابون‌ها یکی از این مغازه ها هست) می تونیم هزینه ی دوسه تا پرس آش رو (یا حتی یک دونه) حساب کنیم و به اون آقا بگیم اگر نیازمندی در خواستِ آش کرد یا رفته گری جلوی مغازه رو تمیز می کرد یا این بچه های دست فروش یا زباله گرد، جلوی مغازه بودن صداشون کنه و از حسابِ ما به اونها آش بده. 

اره پول یه کاسه غذازیادنیست امابرکت داره برای ما

می دونی همون یه کاسه غذا اگر دِلی و با نیتِ پاک و فقط به خاطرِ شاد کردنِ دلِ یک بنده ی خدا با‌شه، خییییلی بهتر از سیر کردنِ یک هیات و خرج دادنهای آنچنانیِ مراسم هست؟ 

حساب، کتابِ خدای مهربون با ما فرق می کنه، و سنگِ محک و ترازوی خدای مهربون، خلوصِ نیت هست.