2777
2789
عنوان

شپش سر

600 بازدید | 34 پست

سلام دوستان..تو رو خدا کمک کنید😥

دخترم 11سالشه دو هفته رفت مسافرت الان ک اومده سرش شپش گرفته...یک هفته س از بس میشورم خسته شدم...روز اول سه تا شپش از سرش کَندَمدیگه نیومده..از همونروز رشک تو سرش تموم شدنی نیس...هر روز تقسیم میکنم باریک باریک لایه برمیدارم ی روز اسپند دم شده زدم سه روز سس مایونز با سرکه زدم بقیه هم با آب پاش اب و سرکه زدم...هر روز رشکارو جدا کردم الان خیلی کمه مثلامروز ک ده تا بود...ولی چرا همه رو ک پاک میکنم فرداش باز ده تا دونه هست...کی ریشه کن میشه پس 😥

فقط دایلیس

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شانه لیندانیت بگیر فک کنم الان قیمتش ۷۰ یا ۸۰ باشه عالیه دعای خیر میکنی سازندشو 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

درمانای خونگیو بیخیال

تشریف ببر داروخانه شامپو نیکسترین و فوم گیاهی ضد شپش و شونه دندونه ریز بگیر

طبق دستور العملش بزن استفاده کن 

یه هفته ای پاک پاک شده

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

درمان خانگی فایده نداره ی دونه شپشم ک بمونه تو سرش ازفرداش تخم میزاره بازم همون آش همون کاسس فقط با شامپو اونم از داروخونه بگو مخصوص شپش ..رختخوابشم بشور ک اگ بعدا یکی لای رختخوابش نره توسرش باز زیاد بشن همون آش همون کاسس

من خدارو توبرق چشمای آدمهایی میبینم  که ازحال خوب دیگران حال دلشون خوب میشه