2777
2789
عنوان

سیسمونی

139 بازدید | 15 پست

سلام گل های تو خونه

لباس سایز چند و چندتا بایستی گرفت نی نی من  ابان بدنیا میاد باید چجور لباسی بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید 

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه ست بیمارستانی دو دست صفر ، سه دست یک ، سه دست دو و اینا ... لباس تابستونی ، زمستونی ، پلیور ، کاپشن ، بافت ، سویشرت 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ی  سایز صفر  سایز یک و دو و سه از هر سایز دودست  

تو هوای سرد سرهمی  خیلی خوبه   کلاه هم بگیر 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
یه ست بیمارستانی دو دست صفر ، سه دست یک ، سه دست دو و اینا ... لباس تابستونی ، زمستونی ، پلیور ، کاپ ...

ست بینارستانی چیه؟

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

سرهمی بگیر حتما نخی و مخمل کلاه و جوراب و اینا ولی برای بیمارستان دودست لباس سایز یکخ و صفربگیر شلوارم زیاد لازمت میشه بادی و آستین بلند بگیر چون تابرج ۲لباس نازک و رکابی لازمت نمیشه.کلاه بگیربراش دستکش

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤

اگه دونه ای میگری بنطر من یا زیر پیرهن بگیر یا تاب دوتاش لازم نیس  تو زمستون شورت عینکی بدردت نمیخوره 

سعی کن یقه هاشون دکمه داشته باشه یا ازین حالتا که قایقیه  چیه  ازونا که موقع تعویص لباس ادیت نشی  شلوار پادار یا  جواراب تک بگیر برا بیرون   سرهمی مخمل بخر برا بیرونش و کیسه خواب  

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
ست بینارستانی چیه؟

اره دیگه کلاه و شلوار و اینا همه با هم سته میبری بیمارستان یه نی نی با همون لباس تحویل میگیری🙃🙃🙃

اره دیگه کلاه و شلوار و اینا همه با هم سته میبری بیمارستان یه نی نی با همون لباس تحویل میگیری🙃🙃🙃

😍

اها یعنی ازین‌پک ها. چندپارچه؟ 

میگم لازمه؟ ست بودنش میگم. اگه ما فیلمبرداری داشته باشیم، تنش میکنن؟ یا با اونا عکس میگیرن؟ یا تو قنداق میپیچینش؟

اگه دونه ای میگری بنطر من یا زیر پیرهن بگیر یا تاب دوتاش لازم نیس  تو زمستون شورت عینکی بدردت ن ...

چقدر امضات قشنگه

😍 اها یعنی ازین‌پک ها. چندپارچه؟  میگم لازمه؟ ست بودنش میگم. اگه ما فیلمبرداری داشته باشیم، ...

نه صرفا ولی خو نی نی با اون خوشگل تره دیگه 🥺♥️😍 فک کنم از ۶ پارچه هست تا ۱۲ پارچه کلا یه لباس باید تو ساکت بزاری تنش کنن دیگه همین ستو بزاری تنش میکنن

نه صرفا ولی خو نی نی با اون خوشگل تره دیگه 🥺♥️😍 فک کنم از ۶ پارچه هست تا ۱۲ پارچه کلا یه لباس باید ...

اخه من وسواسم😅خودم و نی نی باید ب محض رسیدن ب خونه لباسامون عوض شه🤭 دارم فک میکنم ست خوشگلش خونه اومدیم بپوشونم.

اخه من وسواسم😅خودم و نی نی باید ب محض رسیدن ب خونه لباسامون عوض شه🤭 دارم فک میکنم ست خوشگلش خونه ا ...

خب آره اینم میشه 😍♥️

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز