2777
2789
عنوان

از دست ندید 💓💓💓💓💓💓💓💓

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 75 پست
روم سیاه زدم اما چیزی نشد 😓

عزیزم کپی نشد یعنی؟ 

اگ کپی بشه میاد بالای صفحه چتت

یا اگر روی اونجایی که تایپ میکنی فشار بدی و گزینه چسباندن و بزنی میاد امتحان کن😊

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کپی نشد یعنی؟  اگ کپی بشه میاد بالای صفحه چتت یا اگر روی اونجایی که تایپ میکنی فشار بدی ...

بله

چسباندن یا الحاق یا الصاق بعضی وقت ها مینویسه

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
عزیزم کپی نشد یعنی؟  اگ کپی بشه میاد بالای صفحه چتت یا اگر روی اونجایی که تایپ میکنی فشار بدی ...

ممنونم ازصبوریت😘

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
بله چسباندن یا الحاق یا الصاق بعضی وقت ها مینویسه

چه خوبین شما امیدوارم بشه 

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
فداتم بازم اگ سوال داشتی درخدمتم

ممنونم ازشما هم اون دوستی که کمک میکرد شد یاد گرفتم مچکرم 

عالی بود

شمایی که داری امضام میخونی  آره باخودتم به چیزای خوب فکرکن  یه روزی همش تموم میشه  راستی میشه برای حاجتم یه صلوات مهمونم کنی؟  باهم مهربان باشیم، هیچ کس از آخرین خداحافظی باخبر نیست.  

سلام عزیزم ممنونم لطفا اگه دارید بازم بزارید لطفا بهم خبربدید

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 
سلام عزیزم ممنونم لطفا اگه دارید بازم بزارید لطفا بهم خبربدید

باشه گلم تکت میکنم 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.