2777
2789
عنوان

از دست ندید 💓💓💓💓💓💓💓💓

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 75 پست

خیلی قشنگ بود 😯😯😯وای خدا چقدر ما بیخیالیم وتوی خاب غفلت😢😢😢😢

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@anglewriter   @رزززززززززززززز   @momoooooo   @نسرین322   @زهرا ...

سلام عالی بود😔😭ممنون بازم بزار

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
خیلی قشنگ بود 😯😯😯وای خدا چقدر ما بیخیالیم وتوی خاب غفلت😢😢😢😢

😥😥😥

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

خیلی قشنگ بود 

به کوردی و ترکی مسلطم😎                                   نگارم_ملکه_کورد سابقم😍                                    ۲۰ سالمه 😼                                                         همیشه واسه هدفام میجنگم چون من اینجام تا ثابت کنم مامانم یه دختر قوی تربیت کرده نه یه دختر ضعیف و بی هدف😌👸                                 پس میخندم🙃 چون شایسته ی ماه نیست که غمگین باشد🌙

@sweet_girl  

❤❤❤

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
چه قشنگ بود...❤❤❤✌

خیلی❤

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
@parinnn   @آااااااا   @سامیه_هستم   @anaaa71   @ملکه82   ...

عالی مثل همیشه❤

❤🌹اللهم عجل الولیک الفرج🌹❤

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
@anglewriter   @رزززززززززززززز   @momoooooo   @نسرین322   @زهرا ...

مثل همیشه عااااااااااااالی   

خدا خیرت بده عزیزم     

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند