به کوردی و ترکی مسلطم😎 نگارم_ملکه_کورد سابقم😍 ۲۰ سالمه 😼 همیشه واسه هدفام میجنگم چون من اینجام تا ثابت کنم مامانم یه دختر قوی تربیت کرده نه یه دختر ضعیف و بی هدف😌👸 پس میخندم🙃 چون شایسته ی ماه نیست که غمگین باشد🌙
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... . 😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤ گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!). غیر تـÃـو از همـه دنیـا دیگه سیره قلبـ💘ـم ❤یهنفره،ولی خب همه کس منه❤ 💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙 A💏M از یجـایـی بـه بعـد اون دیگه عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته)! "Àmĭʼn"