2777
2789
عنوان

از دست ندید 💓💓💓💓💓💓💓💓

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 75 پست

خیلی قشنگ بود 😯😯😯وای خدا چقدر ما بیخیالیم وتوی خاب غفلت😢😢😢😢

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@anglewriter   @رزززززززززززززز   @momoooooo   @نسرین322   @زهرا ...

سلام عالی بود😔😭ممنون بازم بزار

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
خیلی قشنگ بود 😯😯😯وای خدا چقدر ما بیخیالیم وتوی خاب غفلت😢😢😢😢

😥😥😥

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

خیلی قشنگ بود 

به کوردی و ترکی مسلطم😎                                   نگارم_ملکه_کورد سابقم😍                                    ۲۰ سالمه 😼                                                         همیشه واسه هدفام میجنگم چون من اینجام تا ثابت کنم مامانم یه دختر قوی تربیت کرده نه یه دختر ضعیف و بی هدف😌👸                                 پس میخندم🙃 چون شایسته ی ماه نیست که غمگین باشد🌙

@sweet_girl  

❤❤❤

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
چه قشنگ بود...❤❤❤✌

خیلی❤

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
@parinnn   @آااااااا   @سامیه_هستم   @anaaa71   @ملکه82   ...

عالی مثل همیشه❤

❤🌹اللهم عجل الولیک الفرج🌹❤

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
@anglewriter   @رزززززززززززززز   @momoooooo   @نسرین322   @زهرا ...

مثل همیشه عااااااااااااالی   

خدا خیرت بده عزیزم     

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند