2777
2789
عنوان

آرمی

143 بازدید | 17 پست

کنجکاو شدم درموردشون بدونم...چرا طرفدارشون هستین!؟

چرا انقد شبیه دختران😅

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

طرافدارشون نیستم 

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره عین دخترا لوسن😐

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒
مگ تاحالا برنامه های تلویزیوتی ک شرکت کردن دیدید ؟

نه 

مگه چیکار میکنن تو برنامه

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒
نه  مگه چیکار میکنن تو برنامه

اوووو پس برای همینه ی برنامه هست ب اسم ران بی تی اس تا الان ۱۴۵ قسمتش ضبط شده من دیدم جالبه هر قسمت مجبورشون میکنن ی کارهایی انجام بدن 

جالب بود اگه تو ایرانم همچین برنامه هایی بود 

مثلا اشپزی 

کار تو گلفروشی 

کار توی کافه 

.

.

.

سکوت میکنم که این سکوت منطقی تر است😐

متاسفانه مردم ایران مرد بودن رو به داشتن ریش و پشم میبینن😒😏

چه میشه کرد هر کی یه عقیده ای داره😊

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤
اوووو پس برای همینه ی برنامه هست ب اسم ران بی تی اس تا الان ۱۴۵ قسمتش ضبط شده من دیدم جالبه هر قسمت ...

جالبه تو نت بزنم میاره برام!؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
سکوت میکنم که این سکوت منطقی تر است😐 متاسفانه مردم ایران مرد بودن رو به داشتن ریش و پشم میبینن😒😏 ...

ن عزیزم مرد بودن ب ریش و پشم نیست!اما آرایش میکنن و موهای رنگ شده و گوشواره!کلا خیلی نازن ...

من ک توهینی نکردم ب عقیده شما 🌷