2777
2789
عنوان

((((((((( پیتزا بدون فر ))))))))😋🥗🍕

831 بازدید | 13 پست

پیتزا👆👆

#پیتزا بدون فر👇😋😋

گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت بدین نمک فلفل و زردچوبه بزنین  مواد قارچ و فلفل دلمه ای هم خرد و تفت بدین توی مواد کمی ادویه پیتزا و آویشن بزنین ازکالباس ،سوسیس هاگ داگ،ومرغ نگینی هم میتونید استفاده کنید بستگی به ایده وذائقه ی شمادارد

حالا کف ماهیتابه رو چرب کنین و یه خمیر پیتزا بزارین داخل ماهیتابه روشو یکم سس سفید و قرمز بزنین و پخش کنین یکم پنیر پیتزا بریزین حالا مواد رو روی خمیر بریزین و در نهایت روشو با پنیر پیتزا بپوشانید بزارین رو حرارت کم وقتی نون خمیر پیتزا طلایی شد برش دادین و بزارین چند دقیقه مایکروویو تا روی پیتزای شما طلایی بشه .به این راحتی پیتزای شما آماده شد.نوش جون😋

ای هی تومسلمون نیستی کریم سرصبحی پیتزا؟!😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا چیه اول صبی میفرستین نمیگین منه حامله میخوام 

الکی مثلا من حامله ام😈😈😈😈😈

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
ببخشین🥺😥😥😥😥

میگما من چرا وقتی تو قابلمه پیتزا درست میکنم خیلی بد میشه .

مثلا خمیرش انگار کامل پخته نمیشه . نمیدونم چطور منظورمو برسونم اما مثل بیرونی ها روش حسابی طلایی و تُرد نمیشه 

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤