2777
2789
عنوان

کجا باید برم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 30 پست

به خودت فرصت بده و خودت رو تحت فشار نزار ،هر شب خاطرات رو بنویس و کاغذ رو اتیش بزن یا بریزش دور ،مشغول خوندن رمان شو نقاشی بکش و ورزش کن اهنگ گوش کن با افرادی جدید اشنا شو و زندگی تازه ای رو شروع کن،برای فراموشی نیازی ب رفتن به دنیای دیگه نیست کافیه ذهنت رو درگیر چیزی دیگه کنی و ارزش خاطرات رو کم جلوه بدی 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفت فقط دیگه نمیشه دیدش، اخه دانی که چیست دولت؟ دیدار یار دیدن، ولی ندیدن بهتر از نبودنشه!🖤🖤💔😔

امشب مثل دیوانه ها شدممم 

50 روزه ازش خبر ندارم 😢😞

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
امشب مثل دیوانه ها شدممم  50 روزه ازش خبر ندارم 😢😞

وای خداااااااا

منم تا چند وقت دیگه میره برا همیشه باورم نمیشه دیکه نیست نمیبینمش باور ندارمممممم

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
به خودت فرصت بده و خودت رو تحت فشار نزار ،هر شب خاطرات رو بنویس و کاغذ رو اتیش بزن یا بریزش دور ،مشغ ...

ممنون عزیزم برام دعا کن بتونم هیچ خبری ازش ندارم 

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
وای خداااااااا منم تا چند وقت دیگه میره برا همیشه باورم نمیشه دیکه نیست نمیبینمش باور ندارمممممم

میدونی دیگه دارم کم میارم اخرین بار که رفت ماموریت نگف دیگه برنمیگرده بام مهربون بود قرار بود چن روز بعد زنگ بزنه دیگه ازش خبری نیس

میدونی دیگه دارم کم میارم اخرین بار که رفت ماموریت نگف دیگه برنمیگرده بام مهربون بود قرار بود چن روز ...

اخ اخ فکر کردم کات کردین

ان شاالله که زود بهت زنگ بزنه

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
ممنون عزیزم برام دعا کن بتونم هیچ خبری ازش ندارم 

عزیزم بشدت سخته و شما رو فقط کسایی درک میکنن که درد شما رو عمیقا حس کردن و با این زخم سالها زندگی کردن،فقط برات دعا می کنم که همیشه سلامت باشی و خدا همیشه هوات رو داشته باشه و در پناه خدا باشی.ان شالله کسی که خوشبختت میکنه و زندگیت رو سرشار از ارامش میکنه وارد زندگیت بشه و لحظات عاشقانه ای رو تجربه کنی.

اخ اخ فکر کردم کات کردین ان شاالله که زود بهت زنگ بزنه

فک نمیکنم دیگه برگرده برا همیشه ولم کرد 

خدا به دلت ارامش بده عزیزم 

فک نمیکنم دیگه برگرده برا همیشه ولم کرد  خدا به دلت ارامش بده عزیزم

عزیزم سخته درکت میکنم 

ان شاالله که به آرامش برسی

عزیزم بشدت سخته و شما رو فقط کسایی درک میکنن که درد شما رو عمیقا حس کردن و با این زخم سالها زندگی کر ...

ممنونم از دعای قشنگت خواهر گلم ان شاءلله خودتم با قلب پاکی ک داری عاقبت بخیر بشی 😘

ممنونم از دعای قشنگت خواهر گلم ان شاءلله خودتم با قلب پاکی ک داری عاقبت بخیر بشی 😘

خواهش می کنم عزیز دلم ان شالله خوشبختی خودت عزیزممم،این روزای سخت رو هم تحمل کن روزای خوبت میرسه ان شالله.

خواهش می کنم عزیز دلم ان شالله خوشبختی خودت عزیزممم،این روزای سخت رو هم تحمل کن روزای خوبت میرسه ان ...

حرفات خیلی ارومم کرد 😊😄

حرفات خیلی ارومم کرد 😊😄

😍😍😍😍ارامش ارزشمند ترین چیزیه که هم ذهنت هم روح و جسمت نیازش داره تو این شرایط خودت اروم کن عزیزم و از نظر ذهنی بسیار قوی باش هیچ وقت کم نیار ،آنچیز که مرا نکشد قوی ترم می کند.نظر لطفت عزیزمممممم ♥️🌹🦋