2777
2789
دل و روده ی آدم بهم میادبعدم من احساس میکردم شیلنگه میخوره ب دیواره ی گلوم واینا 

نه من فقط زمانی که شلنگ تو معدم بود دکتر یه دور چرخون اونوقت حالت تهوع گرفتم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا؟

خوب بعد به هوش اومدن آدم منگه اگه سرتو تکون بدی احساس گیجی و تهوع بهت دست میده من اینطوری شده بودم تو مطب دکتر گلاب به روت عوق زدم اصلا یه وضع ناجوری بود🤦‍♀️

من دوبار آندوسکوپی کردم یه بار بدون بیهوشی یه بار هم با بیهوشی

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
هزینش چقدره؟

بستگی ب نوع بیمه و دفترچه داره

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
خوب بعد به هوش اومدن آدم منگه اگه سرتو تکون بدی احساس گیجی و تهوع بهت دست میده من اینطوری شده بودم ت ...

بیهوشی کامل بود یا چیزی از اطراف متوجه می‌شدی آخه من مریضاشو دیدم زیر بغلشو گرفتن میارن بیرون

بیرون روی و تهوع 

بنظرمن برو پیش اساتید طب اسلامی ویزیت شو باداروهاشون خوب میشی اصلااندوسکوپی هم احتیاج نیست آخه من واسه معده م خیلی دوادکترکردم امافقط یک ماه خوب بودم بازدوباره تااینکه رفتم پیش اساتیدطب اسلامی