ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وا.....خب عادت کردن منم شوهرم اینجوره تو خونه ولی من خودم دوست ندارم ولی دیگه اینجورم نیست دخترمم دوسالشه
فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
بنظرم دخالت نکنیم خب این آقا تو خونه راحت نباشه کجا باشه دخترش که بزرگتر بشه این آقا خودش پوشش رو درست میکنه اگه هم که نه خانوادگی اینجوری میشن دیگه باز خوب نیست سرمون تو خونه مردم باشه که چی میپوشن و چیکار میکنن
خب معلومه مگه باباهای ما جلوی ما با شورت میگشتن وااا
خاهرت باید ی چیزی بگه بهش خب
ما بچه بودیم بابام ی بار میخاست شلوارشو تو هال عوض کنه یادمه مامانم اونقد اعتراض کرد ک حد نداشت
حتی مامانبزرگم ( مامانه بابام ) هم بود کلی به بابام تیکه انداخت برا اینکارش اصلا سوژه شد اون حرکتش
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!