2777
2789
عنوان

شامپو

228 بازدید | 21 پست

خارجی استفاده کردم خوب نبود

ایرانی هم که سیم ظرفشویی تحویل میده

یه شامپوی خوب معرفی کنید

هر چی گشتم شامپوی خوب پیدا نکردم

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
ایروکس و درمالیفت 

ممنون

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم برند خارجی رو امتحان کردی؟

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
کدوم برند خارجی رو امتحان کردی؟

برند های مختلفی رو امتحان کردم 

حالا اسماشونو یادم نیست 

ولی هر کدوم مشکل خودشونو داشتن یا اولش خوب بودن بعد بی کیفیت میشدن 

من خودم فکرمی کنم اکتیو بهتره  ولی دخترم مای وهمسرم ایروکس میزنن

اکتیو که دارم استفاده میکنم موهامو خشک میکنه

ولی بقیه رو امتحان میکنم

درمالیفت خوبه

خودم درمومد دارم خوبه ولی من کراتین کردم شامپو بدون سولفات میزنم

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
محصولات سریتا خوبه،من ضد شورشو چند ساله میزنم راضیم،یکی ک خودش تو پخش لوازم بهداشتیه میگف محصولات خا ...

دقیقا مشکل منم همینه

بعضیاشونم اولش خوبن ولی بعد بی کیفیت میشن

شامپو بچه فیروزبزن

امتحان کردم متاسفانه خوب نبود

2790
2778
2791
2779
2792