2777
2789
عنوان

تا حالا شده پیش روانشناس بری؟

138 بازدید | 27 پست

شما هم جزو اون دسته هستین که هیچوقت پیش روانشناس نرفتین واعتقادی ندارن؟ با وجود کلی مشکل... 

چرا نرفتی؟ 

اونهایی که رفتین مشکلتون حل شدیا راه حل گرفتین؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوبار رفتم. یکی برای اختلافم با مادرم توی نوجوونی و یکی برا مشاوره ازدواج. به جرات میتونم بگم جفتش آشغال بود.

به نظرم آدم خودش باید مطالعات روانشناسی شو بالا ببره 

منو لایک نکنید

دوست خوبم من خودم همیشه کوهی از افکار درب و داغون داشتم. هیچوقت ب روانشناس فک نکردم میگفتم چرت میگن. ولی اشتباه میکردم ی روانشناس خوب میتونه مسیر افکارت و درنتیجه مسیر زندگیت را تغییر بده

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 

آره هفته ای یک بار میرم کلا خیلی میرفتم  از قبل تر ها

خیلی تاثیر داره من کلی عوض کردم تا یکی که سطح علمی وشعورش وتجربه خوب داره پیدا کردم

ارزش داره کلی از چیزهای غیر ضرور میزنم تا بتونم هفته ای برم واقعا لازم دارم 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

رفتیم. قبلا با شوهرم اون وقتا نامزد بودیم. زیاد دعوا میکردیم منتظر تو حیاط بودیم داشتیم حرف میزدیم. ی نگاه ما رو دیده بود بعدش گفت شما هیچ مشکلی با هم ندارین برید زندگیتون کنید هیچ کاری انجام نداد الانم چقد مشکل هست البته شاید خوب نبوده نمیشه همه رو گفت خوب نیست 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

سلام

اره مشکل شوهرم بود

خیلییییی رفتم تا بالاخره روی شوهرم جواب داد

حالاهم خودمو ارجاع داده روانپزشک

میگه دو قطبی داری🤪

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
بستگی داره پیش کی بری من پیش یه احمق رفتم ک همه چیو ب پدر مادر گف و اینک تو ی جلسه بهم گف تو فلان هس ...

پس شما معتقد هستین

خب دیگه باید تحقیق زیاد کنین قطعا مشاوره خوب و حرفه ای هم هست.