2777
2789
عنوان

یکم بخندیم

273 بازدید | 30 پست

‏دو میلیون و دویست وپنجاه هزار تومن به دوستم بدهکارم...

امروز رفتیم بیرون گفت چقدر تشنمه کاش دو میلیون و دویست و پنجاه هزار تومن داشتم یه آب معدنی میخریدم😂😂

@tanzeshad 💯❤️👈

‏چند سال پیش با یه زنه تصادف کردم مدارکش داد رفت گفت آقامون تماس میگیره...

فرداش یارو زنگ زد گفت مثل این که شما با منزل ما تصادف کردین😕😂‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌

@tanzeshad 💯❤️👈

مامانم یه بار دویست تومن داده بود پای کرم دور چشم...

بابام سی ثانیه یه بار بش میگفت هنوز چروک دارن که🤦‍♀😂

@tanzeshad 💯❤️👈

میگن استخر مختلط تو تهران وجود داره😑

اخلاق کجا رفته؟

شرف کو؟

حیا کجاست؟

آدرسش کجاست؟😁😂

@tanzeshad 💯❤️👈

قدیما تو درس جغرافی بچه ها باید اسم کلی تالاب و دریاچه و رودخونه حفظ میکردن...

الان با تلاش شبانه روزی مسئولین دیگه چیزی نمونده، دو سه تا کویر مونده...

که اونم تو امتحان نمیاد...‎‌‌‌‌‌‌😂

@tanzeshad 💯❤️👈

دوست پسرم گفت خونه‌مون تا فردا خالیه میایی؟ اگه آره، کی میایی؟

گفتم نه ، بلاکم کرد...

یکی بره بهش بگه بیشور بازی درنیار، درو باز کن نه یعنی ۹😰

@tanzeshad 💯❤️👈

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

اسممو تو گوشی بابام سیو کردم ستاد مقابله با کرونا، بهش پیام دادم: حد الامکان از خیس کردن دمپایی و دستگیره در هنگام خروج از دستشویی پرهیز کنید.

بنده‌ خدا هر نیم‌ساعت یه بار میره چک می‌کنه خیس نباشن و برمی‌گرده😂

@CiityFun

بابام‌ میگفت لب مرز یه داعشی رو دستگیر کرده بودن

داعشی گفته تا ساعت 11 من رو بکشید تا نهار رو با رسول خدا و اصحابش بخورم

اینام لج کردن ساعت 2 کشتنش

گفتن حالا برو ظرفاشون رو بشور 😂😂

@CiityFun

‏بیست هزار تومن به دوستم بدهکارم

امروز زنگ زد گفت اخرِ هفته عروسیمه میشه طلبتو پس بدی 😂

@CiityFun

آخرین باری که پدر ومادرم به من افتخار کردن

مال زمانی بود که تونستم جیشمو نگه دارم

بعد از اون دیگه موفقیت چشمگیری نداشتم 😂😂

@CiityFun

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی خندیدم😂😂

همیشه بخند🙃

😂😂😂

اگه میگم صبورترین زن دنیا واسه اینه که من خیلی جاها ، خیلی چیزا رو با تموم وجودم حس کردم مثل دروغ ... خیانت ... ولی فقط لبخند زدم و به روی خودم نیاوردم ، خیلی جاها غرورم شکست ولی گله نکردم ، کتک خوردم ، ناسزا شنیدم ، مسخره شدم اما چیزی به روی کسی نیاوردم حتی به روی خودم ... گذشتم و گذاشتم بگذره همه اون روزها ، گذاشتم بگذرن  همه آدم ها و بدی هاشون و گذشت ... اونقدر تحمل کردم تا بجایی رسیدم که تحمل کردن روزهای سخت  برام آسون ترین کار دنیا شد🥺🙂 ... الانم خوبم ، دنیا خوبه ، روزگار خوبه ، زندگیم خوبه  و تموم سختی ها میگذرن ... هم سختیای الانمون هم سختی های که تو سرنوشتمون هست ... خدا بزرگه ✨🍂🍃🌱
😂😂😂😂😂❤️ خیلی خوب بودن

😘

عالی بود😂

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤