2789
عنوان

یکم بخندیم

273 بازدید | 30 پست

‏دو میلیون و دویست وپنجاه هزار تومن به دوستم بدهکارم...

امروز رفتیم بیرون گفت چقدر تشنمه کاش دو میلیون و دویست و پنجاه هزار تومن داشتم یه آب معدنی میخریدم😂😂

@tanzeshad 💯❤️👈

‏چند سال پیش با یه زنه تصادف کردم مدارکش داد رفت گفت آقامون تماس میگیره...

فرداش یارو زنگ زد گفت مثل این که شما با منزل ما تصادف کردین😕😂‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌

@tanzeshad 💯❤️👈

مامانم یه بار دویست تومن داده بود پای کرم دور چشم...

بابام سی ثانیه یه بار بش میگفت هنوز چروک دارن که🤦‍♀😂

@tanzeshad 💯❤️👈

میگن استخر مختلط تو تهران وجود داره😑

اخلاق کجا رفته؟

شرف کو؟

حیا کجاست؟

آدرسش کجاست؟😁😂

@tanzeshad 💯❤️👈

قدیما تو درس جغرافی بچه ها باید اسم کلی تالاب و دریاچه و رودخونه حفظ میکردن...

الان با تلاش شبانه روزی مسئولین دیگه چیزی نمونده، دو سه تا کویر مونده...

که اونم تو امتحان نمیاد...‎‌‌‌‌‌‌😂

@tanzeshad 💯❤️👈

دوست پسرم گفت خونه‌مون تا فردا خالیه میایی؟ اگه آره، کی میایی؟

گفتم نه ، بلاکم کرد...

یکی بره بهش بگه بیشور بازی درنیار، درو باز کن نه یعنی ۹😰

@tanzeshad 💯❤️👈

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

اسممو تو گوشی بابام سیو کردم ستاد مقابله با کرونا، بهش پیام دادم: حد الامکان از خیس کردن دمپایی و دستگیره در هنگام خروج از دستشویی پرهیز کنید.

بنده‌ خدا هر نیم‌ساعت یه بار میره چک می‌کنه خیس نباشن و برمی‌گرده😂

@CiityFun

بابام‌ میگفت لب مرز یه داعشی رو دستگیر کرده بودن

داعشی گفته تا ساعت 11 من رو بکشید تا نهار رو با رسول خدا و اصحابش بخورم

اینام لج کردن ساعت 2 کشتنش

گفتن حالا برو ظرفاشون رو بشور 😂😂

@CiityFun

‏بیست هزار تومن به دوستم بدهکارم

امروز زنگ زد گفت اخرِ هفته عروسیمه میشه طلبتو پس بدی 😂

@CiityFun

آخرین باری که پدر ومادرم به من افتخار کردن

مال زمانی بود که تونستم جیشمو نگه دارم

بعد از اون دیگه موفقیت چشمگیری نداشتم 😂😂

@CiityFun

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خندیدم😂😂

همیشه بخند🙃

😂😂😂

اگه میگم صبورترین زن دنیا واسه اینه که من خیلی جاها ، خیلی چیزا رو با تموم وجودم حس کردم مثل دروغ ... خیانت ... ولی فقط لبخند زدم و به روی خودم نیاوردم ، خیلی جاها غرورم شکست ولی گله نکردم ، کتک خوردم ، ناسزا شنیدم ، مسخره شدم اما چیزی به روی کسی نیاوردم حتی به روی خودم ... گذشتم و گذاشتم بگذره همه اون روزها ، گذاشتم بگذرن  همه آدم ها و بدی هاشون و گذشت ... اونقدر تحمل کردم تا بجایی رسیدم که تحمل کردن روزهای سخت  برام آسون ترین کار دنیا شد🥺🙂 ... الانم خوبم ، دنیا خوبه ، روزگار خوبه ، زندگیم خوبه  و تموم سختی ها میگذرن ... هم سختیای الانمون هم سختی های که تو سرنوشتمون هست ... خدا بزرگه ✨🍂🍃🌱
😂😂😂😂😂❤️ خیلی خوب بودن

😘

عالی بود😂

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤