2777
2789
عنوان

من و دوستم 🤩

130 بازدید | 11 پست

من و دوستم الان یه ساله باهمیم و مدرسه هامون هم از وقتی اومدیم دبیرستان تغییر کرده یعنی بعد اینکه از هم جدا شدیم دوستیمون جدی شد . خیلیم بهم عادت کردیم و همدیگه رو دوست داریم ولی نمیدونیم چجوری خونواده هامون رو باهم آشنا کنیم کسی میدونه لطفا کمکمون کنه یاتجربه داشته بگه مرسی😘

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مگه میخواید باهم ازدواج کنید که خانواده هاتونو باهم اشنا کنید 😐

میتونی قرار بذاری مادراتونم‌بیان برین بیرون یا برین خونه همدیگه

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

یه لحضه فک کردم دوس پسرتو میگی 

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
مگه میخواید باهم ازدواج کنید که خانواده هاتونو باهم اشنا کنید 😐 میتونی قرار بذاری مادراتونم‌بیان ب ...

نمیشه اصلا خودشون عین خیالشونم نیست🤣😂اینجا ما به دوستا فرزنداشون اهمیت نمیدن

نه😐دختره

خو پس چه اشنایی 

برو به مامانت بگو مامان من میخوام دوستمو واس شام دعوت کنم خونه با خانوادش

اونم اوکی رو میده و بعد اینکه اومد اشنا میشید

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)