2777
2789

سرچی مخالفن؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام به حرف پدر مادرت گوش کن موقعی به حرفم میرسی که دیر شده چون تنها کسی هستن که نگرانتن پدر مادرت تجربه دارن حتما یه چیزی میدونن که تو درک اونو نداری البته تقصیرت نیست آدم تا تجربه نکنه متوجه نمیشه چی به چیه درک چیزی که تجربشو نداره

سر اینکه هم فامیله هم خونشون توی روستاس 

دومی رو ب منطقیه،مگر اینکه تو شهر زندگی کنید

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

سلام به حرف پدر مادرت گوش کن موقعی به حرفم میرسی که دیر شده چون تنها کسی هستن که نگرانتن پدر مادرت ت ...

بله حرفتون درسته اما خب با به هم علاقه مندیم بعدشم با اینکه ۳ ساله در ارتباطیم هنوز ۳ ۴ سال بعد میاد جلو به فکر شرایطشه که داره حل میکنه

ما هم قصد زندگی کردن تو روستا رو نداریم ینی خودم نمیرم

اهان ،اگر الان فعلا قصد ازدواج ندارین،پس ذهنتو درگیر مخالفت نکن،اصلا شاید تا زمان مدنظرتون خودتون تصمیم ب جدایی گرفتین،سعی کن مدت رابطه زیاد نشه،و حتما هم منطقی باش

اهان ،اگر الان فعلا قصد ازدواج ندارین،پس ذهنتو درگیر مخالفت نکن،اصلا شاید تا زمان مدنظرتون خودتون تص ...

نه خب هنوز فعلا دوتامونم قصد ازدواج نداریم هم زوده هم شرایط جور نیست 

خب شرایطشو حل کنه کلا  مادر پدرت موافقت کنن اعتمادشونو‌جلب کنه  چند سالته

خب اره دیگه خودشم میگه نگران نباش من شرایط جور کنم پدر مادرتم حل میکنم خودم ۱۷ سالمه